Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az oldalon lehetséges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oldalon lehetséges, hogy fizetett anti incel trollok vannak?

Figyelt kérdés

Nem furcsa eleve, hogy az összes incel válasz így le van pontozva, miközben a feministákat meg tömegesen pontozzák fel. Aztán itt az egyik 22 éves megmondóember válasza az egyik kérdés alatt:

"Én a 168cm-el és a 60 kilómmal nem érzem, hogy akkora hátrány lenne...ezek miatt soha nem kezeltek alacsonyabb rendűként a nők, és a jelenlegi barátnőm sem. Van egy ismerősöm, aki talán még nálad is piszkafább, neki is van barátnője..és egyikünk se gazdag.

Tehát a magasságra (bár mondjuk valóban hátrány lehet, ha 160cm alatt vagy), meg a súlyra fogni értelmetlen.."

Én is gyakran látok átlagos kinézetű...bár többnyire hiperszociális 2000 fb ismerőssel rendelkező férfiakat nővel, ez így oké is. Viszont férfiként 168 centisen nem fogsz találni nőt a mai világban. Ez abszolút képtelenség. Ma már lassan a 190 centi sem elég a nőknek, nem hogy egy 170 alatti szám. Ehhez hasonló valóságtagadó válaszokból nem eggyel találkoztam amióta itt vagyok az oldalon.

Ha Oroszország, Európa beteg embere (mint régen a Török szultánság), bizonyítottan megfizet egy egész világra kiterjedő trollhadsereget, miért ne tenné ezt a hatalom, aminek célja amúgy is a népesség 500 millió alá csökkentése, ha pedig sok az incel, nem nagyon fogunk szaporodni.

--Na most nem cenzúráztam magam, itt van minden.--

2022. márc. 18. 02:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
10%
Nem hiszem, egyszerűen csak tele van gyűlölködő feministákkal az oldal.
2022. márc. 18. 08:03
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted mégis kinek lenne érdeke,meg pénze arra hogy ilyeneket fizessen? 🤦🏽‍♂️
2022. márc. 18. 08:07
 13/32 anonim ***** válasza:
78%

11-es:

Gyűlölködésre gyűlölködés a reakció.

Normális incelvita viszont nincs az oldalon, mert mindig lesz valaki (és tök mindegy, hogy melyik csoportból) aki nem tud kulturáltan vitatkozni.

Ha pedig van egy habzó szájú undorítókat író valaki, akkor normális reakció, hogy egy következő feldúltan ugyanolyan kaliberű kommentet ír.

2022. márc. 18. 08:08
 14/32 anonim ***** válasza:
92%
En forditva latom, a kattintas generalasert lehetnek incelnek mondott bertrollnokok. Nem hiszem el, hogy ennyi nyomorek van, mint ez a hulladek 37f incel.
2022. márc. 18. 08:20
 15/32 anonim ***** válasza:
93%
Inkább az incelek tűnnek fizetett trollnak, mert egyszerűen hihetetlen, hogy néhány ember (mint a sokat emlegetett 37F incel is) képes önszántából naponta így szénné égetni itt magát.
2022. márc. 18. 08:36
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

"Normális incelvita viszont nincs az oldalon"

Jegyzőkönyvbe kötelességem elmondani, hogy volt már azt hiszem két alkalom, amikor építően tudtam vitatkozni egy magát incelnek valló emberrel, szóval nem teljesen reménytelen a dolog. Bár sajnos konszenzusig ezek sem jutottak el, inkább egy idő után rám hagyták, és bár békében, de felszívódtak (ghosting? :) ).

Ami viszont már többször is sikerült, hogy az álracionális konspirációk, és a nőgyűlölő mantrák mögül sikerült előcsalogatni az igazi problémát: az állandó elutasítások és kudarcok okozta fájdalmat, és a frusztrációt az állandó átlátszó tanácsok miatt. Nyilván nem lehet egy ilyen beszélgetésben közelebb jutni a megoldáshoz, de meg lehet látni a valós problémákkal küzdő embert a dühöngő incel maszk mögött.

2022. márc. 18. 09:28
 17/32 anonim ***** válasza:
90%

16-os:

De az a baj, hogy én úgy vettem észre, hogy nem merik beismerni az őket ért traumákat. Nem ismerik magukat és nem tudják mi is az igazi bajuk, inkább a nőkre kenik a dolgot.

2022. márc. 18. 09:31
 18/32 anonim ***** válasza:
90%

"úgy vettem észre, hogy nem merik beismerni az őket ért traumákat (...) inkább a nőkre kenik a dolgot"

Pontosan ez a baj velük, igen. Ha nem így lenne, minden bizonnyal nem lennének incelek. Ugyanakkor ők sem így születtek, hanem egy sokéves dinamika lassú és alattomos tevékenységének eredménye ez. A rengeteg elutasítás, tanácstalanság, tehetetlenség nagyon sok fájdalmat halmoz fel bennük. Ráadásul a megoldáskeresés közben sorra kapják az általános tanácsokat, amikkel nem jutnak előre, és amiknek mindig az a lényegi magja, hogy őbennük van a hiba, ami még ront a helyzeten.

Ettől még nem lesz valakiből incel, de ha ez az ember aztán talál magának egy jó kis online fórumot, ahol talál még ezernyi embert, akik mintha az ő életét élnék, akkor hirtelen átrajzolódik a képlet. Aztán ott jól gazdát cserél egy csomó hamis statisztika, csúsztatás és konspirációs elmélet arról, hogy ők a rendszer áldozatai.

Na most ember legyen a talpán, aki ennyi csalódással a batyujában, pláne azzal a tudattal, hogy ő mindent megpróbált de mindhiába, nem lesz vevő egy narratívára, ami végre valahára keblére öleli, és nem őt hibáztatja. Aztán ez az ember visszafordul korábbi "tanácsadóihoz", akik azt mondták, hogy menjék ismerkedjél, sportold ki magad, járjál pszichológushoz, tudomisén, aztán majd neked is lesz csajod.

Nem azért jön, hogy tanácsot kérjen, hanem ő akarja szembesíteni a többieket a vélt képmutatásukkal és tévedéseikkel. Ő már nem akar nőt magának, ő már eldöntötte, hogy nem LEHET neki, és ezt akrja rád olvasni. Minden tanácsodat 100x hallotta már, nem kíváncsi rá, azt akarja, hogy ismerd el, hogy a világ igazságtalan, és hogy nem őbenne van a hiba.

2022. márc. 18. 09:55
 19/32 anonim ***** válasza:
76%
Ja, és amit kifelejtettem az egészből: a viselkedésével nyilván mit vált ki: azt hogy elküldik az anyjába, hiszen agresszív és toxikus. Ez ugyanakkor csak olaj a tűzre. Erőszakspirál ez,.
2022. márc. 18. 09:56
 20/32 anonim ***** válasza:
88%

18-9:

Ezt mondjuk tök jó, hogy leírtad és egyet is értek. Azonban van valami ami mellett nem tudok elmenni. Mégpedig azon agresszív megnyilvánulásaik amiket egyszer-egyszer leírnak.

Az egy dolog, hogy megpróbálják magukat megértetni - bár ezt élőben nem vállalnák és ez nekem idegen azok után, hogy ma már mindenki kezdi felvállalni nyilvánosan a traumáit és kezd ennek hatására más is megnyilni, mint pl. a meetoo mozgalom pár éve. De nem hiszem, hogy célravezető és egyáltalán pozitív hatású lenne amikor már szolgálólány meséje szintű társadalmat akarnak létrehozni és ezen létrejöttével fenyegetőznek.

2022. márc. 18. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!