Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel teóriák vajon honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel teóriák vajon honnan jönnek?

Figyelt kérdés

Gondolom sokan tudjátok, hogy miket szoktak állítani ezen az oldalon. Pl. hogy bizonyos magasság alatt már nem találni nőt, mindegyik a kigyúrt alfa állatokra hajt, még a legrondább nő is chad-re áhítozik stb...most nincs kedvem ragozni.

És amikor leírjuk, hogy mi ezeket pont ellenkezőleg tapasztaljuk, akkor vagy lehazudoznak minket, vagy elkönyvelnek trollnak....

Ezért kérdezem, hogy vajon honnan szedik ezeket az állításikat?

2022. márc. 18. 08:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
17%

20: "Ezt pedig onnan tudom, hogy sokszor beszéltem úgynevezett Chadekkel is, akik akár több száz nőt is megdugtak és ők vallották egyöntetűen mind azt, hogy őket is utasították el és mikor rákérdeztem olyanokat mondtak, hogy

- a pici lány azt mondta, túl magasak, max fél fej, ő nem akar ágaskodni.

- neki nem jönnek be a tetovált, szolis pasik, a szőkéket szereti.

- túl izmos, túl férfias, neki az ázsiai típus jön be."

Gondolom eszedbe sem jut az izles szo. Remelem szotarban talkoztal vele azért! :D

2022. márc. 18. 11:32
 22/41 anonim ***** válasza:
70%

"Viszont nem általános"

Dehogynem általános. Az a bajuk az inceleknek, hogy a filmekben élnek. Hiába mondják, nem látnak ők szart se a baráti társaságukban, mert nincs baráti társaságuk. Életszerűtlen, hogy minden incelnek csak szupermodell nők és férfiak a barátai, ő meg nyomingerként ott ül kussban velük az asztalnál.

Az a baj, hogy ők ELKÉPZELNEK egy világot. Nem veszik észre a hót átlagos, normális embereket, akikkel ez a búvalbélelt világ tele van. Magyarországon az átlagférfiak és nők túlsúlyosak. És itt nemcsak, hogy az incelek, de Edricus sem látott még ilyet, hogy ezek az emberek zaklatásmentes kapcsolatban éljenek. Wow.

Simán létezhet az a SZUBKULTÚRA, amiről beszélnek, aranyásók meg selyemfiúk. De a világnak egy kuurva kicsi része ez. Emlékeztek, hogy suliban voltak a menők, a nyomik, a rokkerek, a deszkások, stb. Ők meg vannak rekedve ebben a korban.

Van egy szoli a sarkon, ahogy megyek Aldi fele - és az inceleknek a NŐ, akire vágynak, nem aldizik, hanem szolizik - és ott állnak a "dikmáhe" menő gyerekek meg a műkörmükkel csattogó cuncik. Én elkönyvelem magamban, hogy nem ez a világ vagyok. A közmunkás, aki issza a reggeli felesét a talponállóban? Az sem én vagyok. A nő, aki viszi a 3 gyereket levegőzni? Nem én vagyok.

Tudom, ki vagyok, tudom, kiket ismerek, kik tartoznak a "világomba". Őket látom. Nekem nincsenek olyan ismerőseim, akik elmennének a Való Világba, vagy TikTok-on ráznák a cicijüket, soha nem is voltak.

Az átlagember a futár, aki kihozza a csomagomat, a patikus, aki kiadja a köptetőt, azok az emberek, akikkel ülök a metrón vagy egy boltban vagyok. Többségük nem Chad, többségük nem Stacy, többségük kapcsolatban él, és senki nem neveti ki őket a párjuk miatt.

2022. márc. 18. 11:34
 23/41 anonim ***** válasza:
58%

#3: Az megvan, hogy nincs két egyforma incel, meglehetősen heterogén halmazról beszélünk?

Nyilván egy névtelen, arctalan oldalon még Facebook profilt sem tudsz csekkolni, amiből esetleg kiderülne, hogy egy alapból jóképű sráccal valószínűleg a személyiség vagy a pénz lesz probléma, ami miatt sikertelen vagy szakadnak meg a kapcsolatai.

Egy gazdagnál a külső illetve a személyiség, hogy kis nárcisztikus anyuci kedvence.

Egy jópofa, "mindenkit őt szereti" társaság lelkénél meg ugyancsak a külső és/vagy a pénz.

Inkább az van, hogy a hiányosságukra fókuszálnak és ezért tűnik úgy, hogy amikor éppen x csoport van túlsúlyban, akkor a magasság a baj, amikor y akkor a pénz, amikor z akkor pedig a nagydumásság.

De ezek mindegyike elvitathatatlanul hozzájárul a sikerhez és ellentéte pedig a sikertelenséghez.

Nálam például itt a gyakorin a külső volt mindig a probléma. Akárkivel kialakult beszélgetés és szimpatikus voltam neki, a képküldés vagy a magasságom megtudása után (pedig nem vagyok törpe) offolódtam ki.

Love.hu-n nyilván azoknak listázódtam ki, akiknek belekerültem a magasságküszöbbe, még néztem is, hogy nem 130 és 2 méter között volt a default, hanem hozzányúlt a beállításokhoz. Ott a külső vagy az anyagi helyzet.

Tinderen a külsőnél egyből kihullasz, így ott szintén maradt a magasság és az anyagi helyzet vagy, hogy élőben nem vagyok annyira jópofa, nagydumás.

#9: "Ellenben a férfi ki tudja választani, hogy ne írjon magas lányra."

És azzal az esélyét is eldobta, hogy esetleg egy magas lánnyal találjanak egymásra, mert mondjuk van 100-ból 1 magas lány, aki nem felszínes és akár még nála 1 fejjel alacsonyabb sráccal is szívesen járna. Neki meg igazából nem kerül semmibe az a +1 kezdeményezés. Csak később ítélik meg miatta, hogy "neked mindegy ki, csak lyuk legyen, mi?"

2022. márc. 18. 11:37
 24/41 anonim ***** válasza:
18%
#22 az a baj, hogy te is csak leírod azt, hogy a te világod milyen. És nem fogadod el, hogy más mást tapasztal. Amit én olvasok az incelektől azaz, hogy tényleges gyakorlati visszautasításokból jön a frusztráltságuk. És lehet utána csinálnak teóriákat, de az alapja ez.
2022. márc. 18. 11:40
 25/41 anonim ***** válasza:
60%

24: Az incelek nyuglodeserol sokszor az jut eszembe, hogy feladjak a parkolast 2 vagy 3 perc mulva.

[link]

Ezert tisztelem a sofort, mert megcsinalta, nem adta fel ikszedik proba utan sem! :D

2022. márc. 18. 11:45
 26/41 anonim ***** válasza:
68%
25: JA es a vegen a fekete ruhas faszi lehetne mondjuk egy terapeuta analogiaja is. :))
2022. márc. 18. 11:47
 27/41 anonim ***** válasza:
9%

#25 tényleg csak a saját világodat látod. ha tudsz angolul, nézd meg ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw

2022. márc. 18. 11:50
 28/41 anonim ***** válasza:
83%
24, ritkán olvasok tényleges elutasításról sztorikat. Általában csak úgy sztorizgatnak.
2022. márc. 18. 11:51
 29/41 anonim ***** válasza:
34%
Én átlagos nőnek mondom magam és engem még soha egy ember se szólított le. Próbálkoznak egyáltalán?
2022. márc. 18. 11:52
 30/41 anonim ***** válasza:
77%

Mármint olyannal aki nem elképesztően szép*

(29 voltam)

2022. márc. 18. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!