Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem ezt?
Nem igazán voltam soha népszerű a férfiak körében, mi tagadás nincs szép külsőm, olyan tipikus teljesen átlagos szomszédlány típusba sorolnám magam. Ha akadtak is eddig randik, senki részéről sem tapasztaltam azt a tipikus udvarlást, tiszteletet és odafigyelést, amit pl a szüleim szoktak mesélni. Például sohasem érdeklődők, inkább magukról mesélnek vagy a telefont nyomkodják. Társkeresőn szoktam sokat beszélgetni, de ott is ugyanez a helyzet. Szinte mindenki úgy kezdi, hogy ő csak szexkapcsolatot akar. A legnagyobb bók is kb, hogy "helyes lány vagy". Mintha mindig lenne jobb, szebb, különlegesebb tőlem, és nem lennék méltó egy normális kapcsolatra.
Ez a nagyon szép nőknél is előfordul, társadalmi probléma ez már? Vagy csak a "selejtet" érinti? 22/l
"azt a tipikus udvarlást, tiszteletet és odafigyelést, amit pl a szüleim szoktak mesélni.":
Ehhez az a világ is kéne, ami a szüleink idejében volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!