Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem ezt?

Figyelt kérdés

Nem igazán voltam soha népszerű a férfiak körében, mi tagadás nincs szép külsőm, olyan tipikus teljesen átlagos szomszédlány típusba sorolnám magam. Ha akadtak is eddig randik, senki részéről sem tapasztaltam azt a tipikus udvarlást, tiszteletet és odafigyelést, amit pl a szüleim szoktak mesélni. Például sohasem érdeklődők, inkább magukról mesélnek vagy a telefont nyomkodják. Társkeresőn szoktam sokat beszélgetni, de ott is ugyanez a helyzet. Szinte mindenki úgy kezdi, hogy ő csak szexkapcsolatot akar. A legnagyobb bók is kb, hogy "helyes lány vagy". Mintha mindig lenne jobb, szebb, különlegesebb tőlem, és nem lennék méltó egy normális kapcsolatra.

Ez a nagyon szép nőknél is előfordul, társadalmi probléma ez már? Vagy csak a "selejtet" érinti? 22/l

2022. márc. 17. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy selejt. Ez általános probléma. Próbálkozz badoon. Ott a tapasztalataim szerint azért normálisabbak
2022. márc. 17. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:

"azt a tipikus udvarlást, tiszteletet és odafigyelést, amit pl a szüleim szoktak mesélni.":

Ehhez az a világ is kéne, ami a szüleink idejében volt.

2022. márc. 17. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Az lehet persze, hogy valamelyik hozzád képest alacsony értékű férfi megjátsza magát a randin.
2022. márc. 17. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb pasi egy nőben csak a p_ncit látja. Így fogja fel, így is viselkedik. Több tucat nőre ír rá nap mint nap, csakhogy összeszedje a numerát. A normálisak persze kevesebben vannak, nehezebb rájuk akadni. Javaslom, ne a társkeresőt erőltesd. Ott leginkább kanos Jancsikák nyomorognak. Inkább ismerkedj a való életben. Kezdeményezz, érdeklődj annál, aki tetszik.
2022. márc. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!