Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól érzem, hogy játszmázásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy játszmázásból mondta ezt? Ha nem, akkor mégis miért?

Figyelt kérdés

Van egy srác elkezdett flörtölni velem, annyira nem érdekelt, de belementem.

Mindegy azóta már eltelt idő, beszélgetünk hétköznapi dolgokról is, de mindig ő kezdemenyez. Azért megy folyton a flörtölés meg a szexről beszélgetés.

Legutóbb azt mondta nekem, hogy nem élvezi úgy a szexet érzelmek nélkül.

És nem nagyon vannak érzelmei senki iránt.

Oké ez rendben, de hát akkor mégis mit szeretne minek kezdett el flörtölni vagy olyan irányba vinni a beszélgetést?

Nem nagyon látom ennek értelmét most.

Arra gondoltam csak azért mondja hátha ezzel eléri, hogy én csak azértis azt akarjam, hogy velem jó legyen neki? Vagy csak barátként tekint és megosztotta ezt velem?

2022. márc. 9. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Kislány csak dugni akar....de naiv vagy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. márc. 9. 15:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is csak azt akarok, miről beszélsz?
2022. márc. 9. 15:40
 3/11 A kérdező kommentje:
De nem értem akkor ha azt akar minek mondja, hogy érzelmek nélkül nem élvezi, ha meg nem akar minek kezdte el az egészet. Én aztán semmit nem kezdeményeztem felé.
2022. márc. 9. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Vannak pasik akik minden nőt szeretnek 5 perc beszélgetés után a szexuális szokásaikkal traktálni. Én nem látnék bele komoly jelentőséget, szimplán csak civilizálatlan kicsit.
2022. márc. 9. 15:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Aki üzenetben írt, hogy átlátszóan játszmázik. Mire gondolsz?
2022. márc. 9. 15:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen megfektetni akar. Bár azt nem értem, ha nem érdkel akkor miért mentél bele a játékba és miért írtál ki róla kérdést?
2022. márc. 9. 15:43
 7/11 A kérdező kommentje:

6. "Annyira nem érdekelt, de belementem"

Ezt írtam, múlt időben.

Most is csak az érdekel, hogyha meg akar akkor minek mondja hogy neki érzelmek nélkül nem jó?

Nem a kérdésre válaszolsz.

2022. márc. 9. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert meg akar vezetni, hogy azt hidd "érez" irántad valamit. De ez egy nagy kamu és illúziókeltés és általában be is jön a nőknél. Az ember forog rajta, beképzel ezt azt és már csúszik is a bugyi.

Amikor egy férfi udvarol, azt nyíltan teszi - nem ilyen félpróbálkozásokkal...

6-os voltam, remélem most már sikerült a kérdésedre válaszolnom.

2022. márc. 9. 15:50
 9/11 A kérdező kommentje:

8. Ő pont, hogy arra célzott inkább,hogy velem sem menne, mert nincsenek érzései. Nem így mondta ki, de erre akart célozni.

És azt hittem azért mondja, hátha majd ezzel azt éri el nálam, hogy na majd belem csak azert is szerelmes lesz.

2022. márc. 9. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Elérte azt, hogy pörögsz a témán. Elültette a bogarat a füledbe "nem nagyon vannak érzelmei" azaz azt ülteti el, hogy egy kicsi azért mégis. Előtte: "nem élvezi a szexet érzelmek nélkül" Ebből mit fog fel a női agy abban a esetben, ha tovább folytatódik a flörtölés? Naná hogy azt, hogy mégis táplál érzelmet, aztán jön a szex, majd pár alkalom után beközli mikor rákérdez az ember hányadán álltok a alábbi válaszok kerülhetnek terítékre:

-jobbat érdemelsz nálam (naná)

-nem vagyok kész a régi sérlemeim miatt (de azért egy búcsúszexbe benne lennék)

sajnos nem lettem szerelmes, azt hittem sikerül de mégsem és most lelkiismeretfurdalásom van. (na persze)

Szóval igen, játszámázik és nyerésre áll.

2022. márc. 9. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!