Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk/férfiak,mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak,mit gondoltok a játszmázásokról?

Figyelt kérdés

Most ismerkedek egy 23 éves sráccal,és teljesen odavagyok érte,szeretnék a barátnője lenni.Nincs sok tapasztalatom férfiakkal,eddig ha igazán tetszett valaki,az illető 1-2 randi után elvesztette irántam az érdeklődését,pedig kedves voltam,kommunikatív,érdeklődő.Egy barátnőm,akinek már vagy egy tucat pasija volt,azt tanácsolta,hogy játszmázzak vele,ritkán írjak vissza neki,ne találkozzak mindig vele,mikor elhív,ne lássa rajtam,hogy tetszik nekem és járkáljak el más fiúkkal is,különben meg fog unni.Ez az én természetemtől távol áll és nincs is kedvem,se energiám eljátszani a p*csát,másrészt a kiszemeltem olyan kedves,pozitív ember,nem akarom kínozni,se elüldözni magamtól.

Kedves férfiak,őszintén mondjátok meg,tényleg csak akkor érdekes nektek egy lány,ha húzza az agyatokat? Köszönöm az értelmes válaszokat.

20/L

2021. febr. 8. 16:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal kiábrándulok ha valaki játszmázik és szerintem a többség egyetért ezzel. A játszmázásnak megvan a célközönsége, de azok szerintem nem olyan férfiak akiktől bármit is akarnod kéne.
2021. febr. 8. 16:38
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én normális, komoly kapcsolataim sosem alakultak ki játszmázós nőkkel. Egyértelmű volt a vonzalom, nem kellett erőltetni semmit, minden szinte magától alakult. Add magad, ne hallgass a barátnődre, szerintem a legtöbb pasi nem szereti a játszmázást. 41F
2021. febr. 8. 16:42
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén: ki szereti, ha szopatják?! Ha tetszik a pasi, add a tudtára. Nem is értem, mi értelme lenne kiábrándítanod már a legelején magadból.
2021. febr. 8. 16:48
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok,de hallgass az előző 2 válaszolóra és ne a barátnődre.Általában egyik nem se szereti a játszmázást szerintem.Őszintének kell lenni,ha játszmázol hiheti azt,hogy hülyének nézed és fenn áll a lehetősége annak,hogy nem akar majd a továbbiakban tőled semmit.Csak lazán semmi játszma,úgy a legjobb.
2021. febr. 8. 16:50
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Bár nő vagyok, azt tanácsolom hogy ne játszmázz soha. Egy férfi téged akarjon és olyannak amilyen vagy, a barátnőd nagyon buta tanácsot adott, te látod jól. Minden férfi megérdemli, hogy tisztessegesen bánjanak vele és ne szivassák őt.
2021. febr. 8. 16:52
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
A barátnődnek azért volt 20 éves korára egy tucat pasija, mert az idióta játszmái miatt csak idióta pasik álltak le vele. Nehogy rá hallgass!
2021. febr. 8. 16:56
 7/27 anonim ***** válasza:
55%
Én ezt nem nevezném játszmázásnak, de régen én is ilyen voltam, nyitott, kommunikatív, simán tepertem a pasi után aki bejött és tudtam hogy én is bejövök neki. Mindnek az lett a vége hogy egyszer csak szó nélkül eltűntek. A mostani páromat mikor megismertem úgy voltam vele, hogy engem még egy pasi nem fog hülyére venni, tehát nem mutattam különösebb érdeklődést. Persze kedves voltam, ha írt válaszoltam, de pl én sose írtam rá magamtól, ha este 8kor kitalálta hogy találkozzunk, mondtam most nem jó, majd legközelebb. 3 éve együtt élünk, most lesz az esküvő. Nekem utólag bevallotta hogy tetszett neki hogy nem adtam könnyen magam, a pasik szeretik a kihívásokat. Aki az első randi után a lábuk előtt hever az nem érdekes. De ezt ők nem fogják neked bevallani, max utólag vagy ha haver vagy
2021. febr. 8. 17:02
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég hülye tanács volt a barátnőd részéről, aki ilyet tanácsol az annyit is ér
2021. febr. 8. 17:32
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,mind hasznos volt,várom a további véleményeket és tapasztalatokat.Én is azt érzem helyesnek,hogy önmagamat adom és nyílt kártyákkal játszom,csak sajnos csomó helyről azt hallom (mint ahogy a hetes is írta),hogy ha nem kell küzdeni a lányért,akkor már nem is érdekes.Félek,hogy túlságosan lerí rólam,hogy tetszik nekem.
2021. febr. 8. 17:49
 10/27 Noren1989 ***** válasza:
100%

Elmúltam 30. Jàtezmàra max egy baràtsàgos pókerezés keretei között vagyok vevő.

A baràtnőd valszeg korodbéli, 12-15pasival inkàbb a falu kurvàja, semmint nagyrabecsülendő tippforràs.

Az egyenes beszéd mindig egyszerűbb, tisztàbb.

2021. febr. 8. 17:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!