Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak,mit gondoltok a játszmázásokról?
Most ismerkedek egy 23 éves sráccal,és teljesen odavagyok érte,szeretnék a barátnője lenni.Nincs sok tapasztalatom férfiakkal,eddig ha igazán tetszett valaki,az illető 1-2 randi után elvesztette irántam az érdeklődését,pedig kedves voltam,kommunikatív,érdeklődő.Egy barátnőm,akinek már vagy egy tucat pasija volt,azt tanácsolta,hogy játszmázzak vele,ritkán írjak vissza neki,ne találkozzak mindig vele,mikor elhív,ne lássa rajtam,hogy tetszik nekem és járkáljak el más fiúkkal is,különben meg fog unni.Ez az én természetemtől távol áll és nincs is kedvem,se energiám eljátszani a p*csát,másrészt a kiszemeltem olyan kedves,pozitív ember,nem akarom kínozni,se elüldözni magamtól.
Kedves férfiak,őszintén mondjátok meg,tényleg csak akkor érdekes nektek egy lány,ha húzza az agyatokat? Köszönöm az értelmes válaszokat.
20/L
Elmúltam 30. Jàtezmàra max egy baràtsàgos pókerezés keretei között vagyok vevő.
A baràtnőd valszeg korodbéli, 12-15pasival inkàbb a falu kurvàja, semmint nagyrabecsülendő tippforràs.
Az egyenes beszéd mindig egyszerűbb, tisztàbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!