Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem "megijednek" tőlem a férfiak? Már nem tudok hol tanácsot kérni. Bővebben
27 éves nő vagyok, jó állással (800+ netto), lakással (amit nem a szüleim raktak alám), jó kinézettel.
De egyszerűen a párkapcsolatokban sikertelen vagyok. Nem ezzel szoktam indítani, de akarva-akaratlanul már netes beszélgetéskor szóba kerül kinek mi a munkája, nagyon max az első találkozásnál hogy hol laksz.
Hasonló klaiberűekkel ismerkednék intellektuális és anyagi szinten, de a tinder nem igazán jött be erre a célra.
Ne kövezzetek meg, szerintem egy jó kapcsolat titka az ha a két fél egyenlő és hasonló szinten vannak.
Merre keresgélnek? Vagy csak üljek és várjam a jószerencsét?
"Hasonló klaiberűekkel ismerkednék intellektuális és anyagi szinten"
De azok kulsore es evjaratra magasabb szintu nokkel vannak, mint te :)
37F incel
Valószínűleg a "jó kinézettel" lesz a probléma. A hasonló szituációban lévő, 1 milla körül kereső, anyagilag független, jóképű férfiakhoz a te külsőd már kevés. Gondolom én. Az is lehet, hogy túl rámenős, erőszakos vagy és ezt nem szereti a férfiak nagyobb része. Persze van aki a femdom-ra gerjed, de nem ez a jellemző.
Add lejjebb, vagy vegyél macskát, vagy változz meg, legyél szerényebb egy kicsit.
#7:
Incel örökbefogadó program. Jól hangzik. Akkor stipstop 37F incel.
#9:
Mondjuk nőként örökbefogadni egyet olyan lehet, mint a skót börtönökben, amikor a szexuális ragadozót beteszik a nők mellé, mert ő is annak vallja magát, aztán végigerőszakolja a fél szintet.
Tegyük fel, hogy igaz, amit írsz...
Tegyük fel, 27-37 éves diplomás, értelmiségi, saját ingatlannal rendelkező férfit keresel, és leereszkedsz már ahhoz is, aki 600+ nettót megkeres. Csak azért kiesik nálad valaki, mert bár van saját ingatlan, ketten együtt 1millió felett kerestek, de a másik nem föltétlen a pénz hajszolását választotta, hanem a hivátása a szenvedélye? Ha valaki 400at keres, és nincs saját ingatlana 30 évesen, azt te elküldöd? Mert nincs "hasonló szinten"? Vagy mire gondolsz ilyenkor? Mert így 50 rendes, kedves, jó pasiból 49 eleve kiesik. De lehet még ennyi sincs. Mi az elvárásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!