Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem "megijednek" tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem "megijednek" tőlem a férfiak? Már nem tudok hol tanácsot kérni. Bővebben

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, jó állással (800+ netto), lakással (amit nem a szüleim raktak alám), jó kinézettel.

De egyszerűen a párkapcsolatokban sikertelen vagyok. Nem ezzel szoktam indítani, de akarva-akaratlanul már netes beszélgetéskor szóba kerül kinek mi a munkája, nagyon max az első találkozásnál hogy hol laksz.

Hasonló klaiberűekkel ismerkednék intellektuális és anyagi szinten, de a tinder nem igazán jött be erre a célra.

Ne kövezzetek meg, szerintem egy jó kapcsolat titka az ha a két fél egyenlő és hasonló szinten vannak.

Merre keresgélnek? Vagy csak üljek és várjam a jószerencsét?

2022. márc. 17. 07:11
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
71%
Ez a 800 nettó arra utal, hogy a kérdező pasi.
2022. márc. 17. 07:56
 12/45 anonim ***** válasza:
77%
Jaja és az baj ha valaki kevesebbet keres?
2022. márc. 17. 08:00
 13/45 anonim ***** válasza:
84%
Kamu kérdés, és a kérdező nem volt elég intelligens vagy tájékozott ahhoz, hogy hihetővé tegye. Ott szúrta el, hogy olyan magas fizetést adott meg, amely 27 évesen, néhány évvel diploma után teljességgel elérhetetlen. Ilyen fizetést csak nagy cégek adnak és csak a felsővezetőknek, a magánvállalkozók pedig ilyen rövid idő alatt ilyen magas jövedelmi szintre nem tudják feltornázni magukat.
2022. márc. 17. 08:28
 14/45 anonim ***** válasza:
22%
Miért ne kereshetne ennyit, azt nem írta hogy mivel keresi, lehet prosti is. Sőt, mivel azt írja hogy 27 évesen nem a szüleitől van a lakása, tulajdonképpen csak az lehet :D
2022. márc. 17. 08:35
 15/45 anonim ***** válasza:
78%

27 éves vagy, saját lakással. Egy lakás 20-40 milla, ahhoz hogy jól keress, előtte egyetemet avagy valamilyen képzést el kellett végezned, azaz 22-25 éves korodban végeztél/diplomáztál.

Kérlek mesélj, hogyan lehet 2-5 év alatt 20-40 millát önerőből félretenni? Még ha kezdetektől is kerestél 800 nettót, akkor se jön ki.

2022. márc. 17. 08:50
 16/45 anonim ***** válasza:
63%

Akkor is KAMU a kérdés ha törlöd a kommenteket bazdmeg.

A kérdés egyértelműen valótlan és provokatív.

2022. márc. 17. 09:04
 17/45 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is kamu kérdés.

Én is diplomás, értelmiségi vagyok, ugyan nem keresek ennyit, de bőven menvannak azok az értelmiségi köreim, ahol simán meg tudok ismerkedni hasonló "szinten" levő férfival.

Ha létezik a kérdésben szereplő nő, akkor szinte kizártnak tartom, hogy a társkeresőre fanyalodjon, vagy nem látná be pár nap után, hogy nem az a színvonal, ami neki megfelelő.

2022. márc. 17. 09:25
 18/45 anonim ***** válasza:
63%
Na neem, gyerekek ezt nem tudom elhinni. Egy jól kereső, jól kinéző fiatal nő ITT sír arról, hogy nem veszik észre a férfiak. Ez a kérdés úgy nem kitaláció, ahogy én az angol királynő bácsikája vagyok.
2022. márc. 17. 09:40
 19/45 anonim ***** válasza:
segédmunkás nem építene le már mint ha az elhagyásra gondolunk. Alapvetően nem írtál semmi belső tulajdonságot magadról ..pro vs kontra. Lehet üres vagy ..
2022. márc. 17. 10:39
 20/45 anonim ***** válasza:
85%
kamu kérdés. valószinűleg valamelyik életképtelentől aki mindig azt kérdezi h mennyit kell keresnie ahhoz h nőt találjon.. értelmes ember nem a fizetése alapján választ párt.. nem is értem ezt hogy képzelitek.. rögtön ezzel inditjátok az ismerkedést h ki mennyit keres vagy mi a lótúró?
2022. márc. 17. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!