Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem "megijednek" tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem "megijednek" tőlem a férfiak? Már nem tudok hol tanácsot kérni. Bővebben

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, jó állással (800+ netto), lakással (amit nem a szüleim raktak alám), jó kinézettel.

De egyszerűen a párkapcsolatokban sikertelen vagyok. Nem ezzel szoktam indítani, de akarva-akaratlanul már netes beszélgetéskor szóba kerül kinek mi a munkája, nagyon max az első találkozásnál hogy hol laksz.

Hasonló klaiberűekkel ismerkednék intellektuális és anyagi szinten, de a tinder nem igazán jött be erre a célra.

Ne kövezzetek meg, szerintem egy jó kapcsolat titka az ha a két fél egyenlő és hasonló szinten vannak.

Merre keresgélnek? Vagy csak üljek és várjam a jószerencsét?

2022. márc. 17. 07:11
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
33%
20# Soha egyetlen kapcsolatomban sem számított, ki mennyit keres. Attól, hogy a fizetés a gyakori univerzum első számú szempontja, a való életben ez egyáltalán nincs így. Annyira látszik hogy kamu. Komolyan, ki az, aki úgy keres párt, hogy "figyu, nettó 8 kiló. És neked mennyi?"
2022. márc. 17. 11:32
 22/45 Lachesys ***** válasza:
58%

Én is 27 éves nő vagyok, orvosként most keresek annyit kb (kicsit kevesebbet) mint a kérdezo, de nekem ez annyira felszínes. Mi van ha a pasi csak 400at keres? Akkor már nem jo? Másrészt lakásod meg ilyen fizetéssel is fogalmam sincs miből van, de tekintsük ettől el.

Szerintem kissé gondold át, mi a fontos a társkeresésben, mert ilyen checklisttel keresgélve venlany maradsz.

2022. márc. 17. 13:18
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
Növesszenek tököt azok a férfiak.
2022. márc. 17. 17:17
 24/45 anonim ***** válasza:
0%
22: Évi 8 milliót félre lehet tenni ebből a fizetésből, és 3 év alatt már budapesti, győri vagy debreceni lakást is tud venni.
2022. márc. 17. 17:19
 25/45 anonim ***** válasza:
63%
Kamu meter overload
2022. márc. 17. 18:56
 26/45 anonim ***** válasza:
Egy doktornő szerintetek csóró?
2022. márc. 17. 19:26
 27/45 anonim ***** válasza:
Kérdezd, az anyukád pasijának a másik barátnőjét, Petike!
2022. márc. 17. 20:52
 28/45 A kérdező kommentje:

Orvosként dologzom a sürgősségin 1,5 éve.

Az alap bérem nettó 420.000, ehhez hozzájön a kiemelt ügyeleti bérezés, ami még vállalt ügyeletek számától, hétvégétől, ünnepnapoktól függően 450-600.000 ft között mozog.

Lakásvásárlás céljából hitelt vettem fel, mivel a 20%-os önerőt sikerült összespórolnom.

Nő vagyok, magamat jól kinézőnek gondolom, sportos testalkatom van.

2022. márc. 17. 21:04
 29/45 anonim ***** válasza:
60%

#28/Kérdező:

Akkor nincs lakásod. A banknak van lakása. Te azt csak bérled 10-20 évig. Utána lesz majd lakásod!

2022. márc. 17. 22:19
 30/45 anonim ***** válasza:
39%

Es akkor most jon az a resz, amikor az orvosokat kell sajnalni, hogy "jaj, de nincsenek megfizetve"?

37F incel

2022. márc. 18. 03:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!