Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem "megijednek" tőlem a férfiak? Már nem tudok hol tanácsot kérni. Bővebben
27 éves nő vagyok, jó állással (800+ netto), lakással (amit nem a szüleim raktak alám), jó kinézettel.
De egyszerűen a párkapcsolatokban sikertelen vagyok. Nem ezzel szoktam indítani, de akarva-akaratlanul már netes beszélgetéskor szóba kerül kinek mi a munkája, nagyon max az első találkozásnál hogy hol laksz.
Hasonló klaiberűekkel ismerkednék intellektuális és anyagi szinten, de a tinder nem igazán jött be erre a célra.
Ne kövezzetek meg, szerintem egy jó kapcsolat titka az ha a két fél egyenlő és hasonló szinten vannak.
Merre keresgélnek? Vagy csak üljek és várjam a jószerencsét?
Én is 27 éves nő vagyok, orvosként most keresek annyit kb (kicsit kevesebbet) mint a kérdezo, de nekem ez annyira felszínes. Mi van ha a pasi csak 400at keres? Akkor már nem jo? Másrészt lakásod meg ilyen fizetéssel is fogalmam sincs miből van, de tekintsük ettől el.
Szerintem kissé gondold át, mi a fontos a társkeresésben, mert ilyen checklisttel keresgélve venlany maradsz.
Orvosként dologzom a sürgősségin 1,5 éve.
Az alap bérem nettó 420.000, ehhez hozzájön a kiemelt ügyeleti bérezés, ami még vállalt ügyeletek számától, hétvégétől, ünnepnapoktól függően 450-600.000 ft között mozog.
Lakásvásárlás céljából hitelt vettem fel, mivel a 20%-os önerőt sikerült összespórolnom.
Nő vagyok, magamat jól kinézőnek gondolom, sportos testalkatom van.
#28/Kérdező:
Akkor nincs lakásod. A banknak van lakása. Te azt csak bérled 10-20 évig. Utána lesz majd lakásod!
Es akkor most jon az a resz, amikor az orvosokat kell sajnalni, hogy "jaj, de nincsenek megfizetve"?
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!