Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor látják végre be a nők h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor látják végre be a nők h mar túl magasan vannak az elvarasai párkeresésnél?

Figyelt kérdés
Szerintem ha kicsit lejebb adnának az elvárásokbol máris kevesebb incel lenne a világon...
2022. márc. 15. 20:41
 31/96 anonim ***** válasza:
87%
Én most szerettem volna pedig felszállni.
2022. márc. 15. 21:43
 32/96 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy viccen kívül, igen, magasan vannak az elvárásaink, de nem TÚL magasan, hiszen a legtöbben találunk megfelelő párt.
2022. márc. 15. 21:43
 33/96 anonim ***** válasza:
10%
Szegény férfi akinek többre is futotta volna.. Ejjj... A balek bedőlt!
2022. márc. 15. 21:44
 34/96 anonim ***** válasza:
91%
Most komolyan, tegyük fel hogy egy incel talál magának nőt. Ha jön egy mégincelebb, mégrondább faszi akkor az ex-incel odébb áll, és átadja a "helyet"? (Csak hogy annyira ne kanyarodjunk el..)
2022. márc. 15. 21:47
 35/96 anonim ***** válasza:
16%
Maradjunk a témánál, mert elkanyarodtál. Szóval így írd! "Most komolyan, tegyük fel hogy egy csúnya nő talál magának férfit. Ha jön egy mégrondább nő akkor az ex-csaj odébb áll, és átadja a "helyet"? (Csak hogy annyira ne kanyarodjunk el..)"
2022. márc. 15. 21:51
 36/96 anonim ***** válasza:
74%

Mikor látják végre be a FÉRFIAK h mar túl magasan vannak az elvarasai párkeresésnél?

Szerintem ha kicsit lejebb adnának az elvárásokbol máris kevesebb FÉRFIGYŰLÖLŐ lenne a világon...

Egyébirant, engem miért kéne érdekelnie, hogy mennyi incel van?

2022. márc. 15. 21:53
 37/96 anonim ***** válasza:
97%

Ez olyan, mint az ingatlanpiac.

Lehet, hogy a házad csak 15 milliót ér, de te eladod 30-ért, mert megveszik. Fölélőttél? Nem, mert megvették. 40-ért árulod és 3 éve hirdeted? Fölélőttél. Szóval kinek is magasak az elvárásaik?

2022. márc. 15. 22:02
 38/96 anonim ***** válasza:
13%
Ezeknek a magabiztos 10/10-es femináciknak az arroganciája aztán legkésőbb 40 évesen akkorát üt vissza, hogy öröm nézni. :D Amikor kidobják őket és hirtelen nincs más választás, muszáj lejjebb adni, azok nem túl szép napok. De ilyen válaszok és mentalitás után ezt is érdemlitek.
2022. márc. 15. 22:07
 39/96 anonim ***** válasza:
15%
Az attitűd minden egyes nőnél visszaüt, lehet károgni a magas lóról, egy pontig, utána mind megkeseredik :)
2022. márc. 15. 22:13
 40/96 anonim ***** válasza:
18%
Az a kapcsoalt nem is a férfi hiba okán megy tönkre. Viszont jó, hogy 2 fél van a kapcsolatban és ilyen esetben mindegyik magának ad igazat, de egy ilyen hárpiával együtt élni is művészet. Van egy ilyen kolléganőm. Annyira hideg, beképzelt, amilyet már rég láttam. Segge sincs és a melleit is a fiókban felejtette. :)
2022. márc. 15. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!