Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják végre be a nők h mar túl magasan vannak az elvarasai párkeresésnél?
Figyelt kérdés
Szerintem ha kicsit lejebb adnának az elvárásokbol máris kevesebb incel lenne a világon...2022. márc. 15. 20:41
91/96 anonim válasza:
Bőven találtam az elvárásaimnak megfelelő férfit. Hadd ne adjam már lejjebb, hogy nyomorultak egy csoportjának esetlegesen kedvezzek. Nem értem a gondolatmenetet.
92/96 anonim válasza:
És az incelek miért borítsák fel azt, ami számukra eddig jó volt? Önállóak, pénzük van, időmilliomosok. Egy nő csak elszipolyozza a szabadságot, a pénzt és az EMBER idejét. Erre vágyna egy incel? A problémákra, veszekedésekre?
93/96 anonim válasza:
Dehát nincs is sok incel!
Meg amúgy is minek lennének olyannal akit nem szeretnek, ha lehetnek olyannal akit szeretnek?
94/96 anonim válasza:
Remek ötlet, miért is ne érjem be olyannal, akit kevésbé tartok vonzónak és alkalmasnak, hogy neki esélye legyen csajhoz jutni, mert most képtelen rá 😂
1) találok sokkal jobbat, ki az a faék, aki direkt alá választ?
2) ha aktuálisan nem találok jobbat, akkor vígan elvagyok egyedül, minek tutujgatnék valakit, aki nem tetszik?
Még sok ilyen konstruktív javaslatot, légyszi.
95/96 anonim válasza:
94: Tipikus. Mármint úgy a párkapcsolattól eltekintve is... "miért érjem be 'alantas' melóval, hisz én kizárólag milliomos leszek. Addig inkább elvagyok munkanélküliként, nehogymá' alá válasszak!" :D
96/96 anonim válasza:
Neharagudj de azért nem fogom szarul érezni magam mert vannak igènyeim .Igen csak a gond ott van hogy aki lejjebb is adja nem biztos hogy a férfi meg is becsüli azt .Hidd el egyre több ilyen van és ebböl következik az hogy a nő tovább lép és keres olyat aki mindent megtesz a nőèrt .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!