Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikorra törődtetek bele, hogy a másik nemet nem érdeklitek, és magányosan kell leélni az életeteket?
Már 21 éves koromba tudtam, hogy mi a valódi helyzet.
Végleg olyan pár éve, mikor végeztem az egyetemen. Hiába ismertem sok embert, hiába jártam el sok helyre bulizni stb., semmi nem jött össze...
30/F
12: Sovány, lapos testalkat, csúnya arcvonások, rossz minőségű, emiatt csak előnytelenre megcsinálható haj. Nagyjából ezek. Meg egy unalmas, semmilyen, szélsőségesen introvertált személyiség, ami nem kompenzálja a pocsék külsőt, épp ellenkezőleg.
(10. voltam)
27 évesen kb.
Nőknek csak milliomos és chad kell.
16
Bírom mikor azt mondja egy pasi, h nekunk csak milliomos férfi kell! Holott bőven elég, ha megkeres egy átlag netto 5-600at, nem kell audi sem, elég egy középkategoriás autó is....de sokotok meg erre sem képes, és havi netto 200 ezrerrel sír, autó nélkül sír, hogy nekünk csak milliomos kell! Keresd meg az átlag 5-600at, amire már lehet családi életet tervezni (nem, az nem milliomos szint) aztán nézd majd meg, hogy úgy hány nő érdeklődik felőled! Persze ez csak rajtengedély, mert ha a személyiséged szar mellé, akkor ennek a keresetnek a 10x ese is kevés lesg
Pont te igazolod, hogy milliomosra vágysz, mert havi minimum fél milliós fizetés az éves szinten már 6-8 millió. Ennyi pénzből már lehet befektetésekbe is belevágni. Akinek ilyen fizetése van, az ha nem szórja a pénzt 10 év alatt 100 millió körüli vagyonnal fog rendelkezni (nem feltétlenül készpénzben, hanem ingatlan+ autó egyéb megtakarítások).
A következő vagyoni kategória a forint gyengesége miatt már a milliárdos szint 500 millió+ vagyon. Ez felelne meg hazánkban az amerikai dollármilliomos szintnek.
17#
Csak 186 ezer a nettó fizetésem! 5-600 ezer mióta átlag? Mennyi is a minimálbér amit több millió ember keres? Vagy azt mondod akkor kb 2 millió magyar férfi nem alapíthat családot mert nem keres havi fél misit ?
19
De! Nyugodtan! De velem biztosan nem, (meg még sok másik tamult, értekes nővel sem) Csak élelmiszerre többet hagyok ott/hó!
18
Akkor én milliomos vagyok a netto 500as fizetésemmel? De jó!
Nem! Ez baromira nem milliomos szint! Ez egy átlag, amiből egy átlag életszinvonalat fent lehet tartani! Netto 186 ezerből csak nyomorogni lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!