Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy szomorú leszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy szomorú leszek pár napig, miután itt gyakorin ismerkedek és ghostol a másik több nap után?

Figyelt kérdés

Több kapcsolatom is volt már, nem arról van szó, hogy első lenne és ezért beleélem magam mindenbe. Meg már sokat is ismerkedtem online, szóval nem újdonság a ghostolás és tudom, hogy ez ezzel jár.

Egyszerűen csak nagyon törődő vagyok és eléggé fáj, hogy pár nap mély beszélgetés után eltűnik a másik, meg kicsit féltem is a másikat ilyenkor, nem-e valami bajuk lett pl.

(Srácok, még véletlenül se írjatok, mert fiú vagyok:D)

2022. febr. 11. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod h ez ezzel jár, miért aggódsz miattuk? Ez ilyen, el kell fogadni. Minél többet történik meg veled annál kevésbé fog rosszul esni.
2022. febr. 11. 12:32
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Annyira nem.

A gyk az gyk, annyira kell komolyan venni, mint a fizetett politikai hirdetéseket.

2022. febr. 11. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

Ne legyél törődő, ennyi. Tanulj a hibádból.

Van az a mondás h those who cares the least, earns the most.

2022. febr. 11. 12:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Fejben nincs ezzel problémám, de a szívemnek ezt nehéz elmagyarázni:D

Remélem így lesz, mert már sokszor előfordult és még mindig nagyon rossz, mondjuk relatív, hogy mi a sok.

2022. febr. 11. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Mióta nem írt?

Lehet hogy elfoglalt, sok dolga van, de később majd ír. 1-2 nap kimaradhat az még nem akkora "katasztrófa". Ha több napja nem ír akkor lehet, hogy tényleg ghostolt.

2022. febr. 11. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem nem véletlenül menekülnek. Én is sokat kommentelek napközben, ha van 10 perc szünetem a melóban, vagy épp el kell ütni órákat a tömegközlekedésen. De ha valakivel olyan mély beszélgetésem van, nem fogok neki toprongy állapotban visszaböfögni valamit.

Az a halálunk, amikor van valami program és 20 perc után jönnek a privik, hogy “van valami baj?” Az az utolsó gondolatuk, hogy civil feladatokat is ellát az ember…

2022. febr. 11. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Várj türelemmel. Akinek fontos az a beszélgetés, az úgyis jelentkezni fog.
2022. febr. 11. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Én azt a részét nem értem, hogy hogy lehet egyáltalán már pár napos beszélgetés mély. Egy mély beszélgetéshez bizalom kell. Az pedig egy anonim oldalon nem egy-két nap alatt alakul ki.

Tehát szerintem te túlgondolod ezeket a beszélgetéseket. Vedd könnyedebben őket, ne láss beléjük olyan sokat.

2022. febr. 11. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!