Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tinderes "sikertelenségből"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinderes "sikertelenségből" egyenesen levezethető,hogy miért nincs valakinek barátnője?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy. Ez csak egy kvázi szórakoztató app, az emberek nagyrésze egyáltalán nem azért van fent, hogy randizzon, meg ismerkedjen, csak szórakoztató, meg unaloműző, esetleg néha lehet szexelni is.

Nyilván van, aki tényleg ismerkedni akar, de messze nem ez a jellemző évek óta.

Szexelni pedig azzal fognak, aki külsőre bejön, de ez természetes.

2022. márc. 13. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Ahogy az egyes írta. A tinder inkább unaloműző mint randiapp, persze ettől még megvan az a funkciója is. Én mindenkit jobbra húzok, amikor meg meccs van, a dagadt ronda nőket széttrollkodom, a top nőknél meg bepróbálkozom. Végülis fifty-fifty, van hogy bejön, van hogy nem.
2022. márc. 13. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, mivel nem csak a tinderen lehet ismerkedni.
2022. márc. 13. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy hiperszocíális, akkor igen, mivel nem fogsz máshol csajozni.
2022. márc. 13. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Kétlem. Bár nálam mondjuk igen.

1 like / 300 ember.

1 match / 2 like

0 darab annyi beszélgetés ami után még szeretném jobban megsimerni / 25-28 match.

End of my tinder story.

Olyan emberek írják a "spirituális" jekzőt magukra, akik csücsörítve, nem a kamerába nézve, kisminkelve pózolnak.

2022. márc. 14. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Tinderen nem csak az számít, hogy te hogy nézel ki, hanem hogy milyenek a képek. Sőt az ember tudatlanul nem csak azt nézi meg, hogy te hogy, nézel ki a képen, hanem konkrétan a kép minőségét is megnézi és ez alapján dönt.

Nekem tinderen csak pár match-em volt mert nem volt kedvem bajlódni azzal, hogy nagyon jó képet csináltassak/csináljak magamról. És abból a pár match-ből sem lett semmi. Viszont máshol tudtam egész jól ismerkedni és pont, hogy a kinézetem miatt, mert amúgy hajlamos vagyok elég mamlasz lenni a nőkkel :D.

Valószínűleg ha rendbeb@szod magad, fodrász, jó ruha stb, és egy ügyes fotós készít rólad pád olyan képet, amin látszik, hogy nem profi és nem stúdióban készült, de nagyon jó és előnyös akkor simán jönnek a match-ek. Az már más kérdés, hogy ezekből mit tudsz kihozni.

2022. márc. 14. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, egy biztos, arra rájöttem, hogy nagyon de nagyon nem nézek ki jól.
2022. márc. 17. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!