Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkapcsolatban élők! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők! Milyen tanácsokat adnátok az inceleknek, melyekkel ki tudnának törni a jelenlegi helyzetükből?

Figyelt kérdés

2022. márc. 12. 17:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Gyúrjanak. Javítsanak a szociális képességeiken. Csinálják meg jobbra a hajukat. Gondolkozzanak másként.
2022. márc. 12. 17:28
 2/13 anonim ***** válasza:
11%
Meny el dolgozni, és lesz pénzed nőre.
2022. márc. 12. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Ne azzal töltse az idejét, hogy magát sajnálja, hanem cselekedjen
2022. márc. 12. 17:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is nézzen tükörbe reálisan. Rengeteg roppant jóképű pasi van, aki előnytelen szakáll és hajfazonnal nagyon ronda fejet alkot magának. Ezen kívül a testi egészségére is adjon. Nem azt mondom, hogy gyúrja ki magát, hanem azt, hogy egészséges legyen. A kórosan sovány vagy a "genetikailag" elhízott sose lesz vonzó, bár tény, sokaknak bejön a mackós alkat.

Ezentúl jó lenne tudni a személyiségében lévő fekete foltokat. Tehát ha nőgyűlölő, akkor nem tudom miként tudna ebből kiszállni, lehet ehhez már szakember segítsége kellene. A traumáit kezdje el feldolgozni. Szintén, szakember segítség ajánlatos.

Kezdjen el önfejleszteni.

2022. márc. 12. 17:39
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
10 év önfejlesztés múlva: nahát, még mindig 170 centi vagyok, állam se nőtt, és még mindig nem kellek a nőknek, ki gondolta volna :O
2022. márc. 12. 17:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#5: Hát, aki 10 évet rászán az önfejlesztésre és nem tud felszedni senkit, az elég problémás... Általában az itt sírok 5 percet sem szántak a saját fejlesztésükre. 10 év alatt amatőr versenyszintű testet lehet elérni kondizással, még akkor is, ha rossz genetikája van az embernek.
2022. márc. 12. 18:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

5

Az önfejlesztésnek nem ez a lényege és ahogy lejön valamit nagyon rosszul csinálsz :D

2022. márc. 12. 18:44
 8/13 anonim ***** válasza:
16%
arra céloztam (csak túl buta vagy, és részletesen le kell írnom), hogy vannak olyan önfejlesztéssel nem javítható dolgok, amik miatt hatalmas hátrányból indulhat az ember
2022. márc. 12. 18:50
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
:) értettem én nyugodj meg. Tényleg rád férne egy két könyv vagy előadás a témában ;)
2022. márc. 12. 18:53
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

#8: Senki sem mondta, hogy nem indulnak hátrányból. Pont ezért írjuk ám az önfejlesztést, hahó! Ez önismeretből is áll ám és abból, hogy felismerje az ember a hátrányát, javítson rajta, amennyire lehet és gyúrjon arra, ami az előnye lehet.

Ha egy srác alacsony, akkor másra gyúrjon. Ilyen egyszerű. Ettől még nem lesz érte oda minden 2. csaj, de tud találni barátnőt.

2022. márc. 12. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!