Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban vannak olyan emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak olyan emberek, akik úgy hiszik, hogy az állkapocs formájuk miatt nincs sikerük a nőknél? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

2022. márc. 12. 20:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
37F incel felkészül!
2022. márc. 12. 20:07
 2/30 anonim ***** válasza:
20%

Egyszerű. Csináltam egy Tinder profilt a saját képeimmel és nem volt vele sikerem.

Aztán csináltam egy Tinder profilt egy olyan férfival, akinek minden ilyesmi megvolt. Vele tömegesen matcheltek mindenféle nők (volt köztük tanár is) és még ők írtak rá.

Következtetés: A nőknek ez számít.

A teszt után persze el voltam keseredve, nem akartam elfogadni a valóságot, így 1 éven keresztül végignéztem 300 órányi blackpill/incel videót. Utólag azt mondom, semmi értelme nem volt, mivel a videónézés előtt csinált kb 10db Tinder teszt alapján kiderült minden.

Vagyis volt értelme. Az angoltudás nekem mindig is a gyenge pontom volt. Többször is részt vettem angol kurzusokon, a középsuliban is angolul tanultam, mégse értettem a szavak felét. Na most 300 órányi incel beszélgetés után minden szót értek.

2022. márc. 12. 20:14
 3/30 anonim válasza:
85%

2-es!

Mennyi gyógyszert szedsz?

Mert az kizárt hogy ez mind a kobakodból jön ki, tabletták nélkül.

2022. márc. 12. 20:20
 4/30 anonim ***** válasza:
18%
3: Ez nem a szokásos incel teorizálás volt, hanem a valós tapasztalaim leírása a saját életemből. Nem tudom, mive vele a baj.
2022. márc. 12. 20:22
 5/30 anonim ***** válasza:
89%

2

Ha háromszáz órát szántál volna arra, hogy helyette társastánc tanfolyamra meg salsa hétvégékre járj, akkor szerintem már jó eséllyel lenne barátnőd.

2022. márc. 12. 20:23
 6/30 anonim ***** válasza:
12%

5: Igazából nem 300 óra volt az. Lehet jóval több is. A salsa -t ki fogom próbálni, de nem azért, hogy onnan csajozzak.

A harmadik világbeli nőknek lesz jó. Ott van matchem, így lesz esélyem is.

2022. márc. 12. 20:25
 7/30 A kérdező kommentje:

2

Az a gond, hogy az ilyen alkalmazásokon sok kamu profil van, vagy olyan ember aki mondjuk az insta fiókját akarja reklámozni..esetleg csak unatkozik.

Meg ezeken szoktak lenni bot-ok is, amik azért vannak hogy pörgessék a forgalmat. Szóval ilyen szempontból nem reprezentatív, főleg ha nézzük, hogy mindenféle állkapcsú férfinak van barátnője.

2022. márc. 12. 20:33
 8/30 anonim ***** válasza:
0%

7: Jogos, hogy sokkal több ténylegesen társkereső férfi van rajta, mint nő, de ez miért is van?

A legtöbb ember akkor megy fel az ilyen appokra, ha a való életben nem sikerült neki. Tehát sokkal több férfinak nem sikerül a való életben, mint nőnek.

"mindenféle állkapcsú férfinak van barátnője":

És mindenféle vagyoni helyzetű embernek van lakása. Ez nem jelenti azt, hogy ma könnyű lakáshoz jutni.

2022. márc. 12. 20:38
 9/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem írom, hogy nincsenek lehetőségek átlagos kinézetű férfiaknak arra, hogy valahogy a való életben megtalálják azt a tűt a szénakazalban. 2 -3 éves kitartó keresés után sokan megtalálják.

Viszont akinek megvan az állakapocs meg a többi, vagy simán nőnek születik, még csak keresnie sem kell, nyugodtan válogathat a kérők közül a fotelből.

2022. márc. 12. 20:42
 10/30 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak, igen.
2022. márc. 12. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!