Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban vannak olyan emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak olyan emberek, akik úgy hiszik, hogy az állkapocs formájuk miatt nincs sikerük a nőknél? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

2022. márc. 12. 20:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
21%

19: Egyébként nekem is ez a gondom. Az arányok brutálisan eltolódtak a nők irányába, olyannyira, hogy a barátnő egy státusszimbólum lett, így akinek nincs, hátrányba van az élet többi területén is a többi férfival és persze az élet többi területén ugyanilyen okból előnybe került nőkkel szemben.

A legnagyobb probléma az, hogy közbe a politikai élet szereplői mintha ezt észre se vennék, simán megy tovább a feminista propaganda a nők felhozásáról a férfiak szintjére.

2022. márc. 12. 22:49
 22/30 anonim ***** válasza:
20%

18: A nőknél egyébként tényleg van egy különbség a szexuális meg a párkapcsolati érték között, míg a férfiak esetén a kettő valamiért megegyezik.

Azaz a jóképű erőszakos macsó férfi ha szexre jó volt, kelleni fog hosszú távon is minden körülménytől függetlenül... Ez az oka a családon belüli erőszaknak.

2022. márc. 12. 22:54
 23/30 anonim ***** válasza:
95%

Igen, szerintem 8/10 vagyok. 90-60-90, most csináltattam ciciket, de nincs hibátlan instafilter-arcom, nem is érdekel. Saját lakás van, autóm nincs, pesten felesleges és pénzem se lenne rá, blabla, kinek mi fontos még…

Én őszintén, annyira szeretném, ha a feminizmusellenesek csak 10 percet eltöltenének velem❤️ Nem vagyok férfigyűlölő, semmilyen formában. Nem akarunk többet, csak UGYANANNYIT, mint a férfiak (fizetést, tiszteletet, jogokat, stb). Legalábbis a normális feministák. Hogy ne azért érjünk kevesebbet, mert más van a lábunk között, ne azért kelljen 2 műszakot lenyomnunk (egyet melóban, egyet otthon…), mert a férfiak a farkuk miatt nem alkalmasak a takarításra. Miközben egyedül a nők képesek életet létrehozni (persze a férfi is kell hozzá), kihordani, szoptatni a nő tud. Aki feminizmusellenes, szerinte rendben van, hogy a saját édesanyja, nővére, húga, felesége másodrendű állampolgár? Visszasírják a középkort, mikor a nő tulajdon volt, adták-vették, a szex kötelezettség volt, akkor is, ha a nő nem akarta? Én nem tudnék úgy élni, hogy az apám megerőszakolta az anyámat, hogy megfoganjak…

Egyébként a kapcsolaton belüli erőszak már pici korban megmutatkozik, a lányokat arra nevelik, hogy ez egy formája a szeretetnek. Kinek ne lenne ismerős, hogy “Petike csak azért húzta meg a hajad és szórt homokot a szemedbe, MERT TETSZEL NEKI”? Tudom, durvának hangzik, de gondoljatok bele. Mi lenne, ha a kicsi fiúkat arra nevelnénk, hogy ha tetszik valaki, nem bántjuk, hanem kedvesek vagyunk vele?

A nő nem tulajdon, nem ellőstehén, hanem egy érző-lélegző, teljes értékű ember, ugyanúgy, mint a férfiak. Nem kevesebb, nem több(!), pont ugyanannyi. Ezért küzdenek a feministák.

2022. márc. 12. 23:19
 24/30 anonim ***** válasza:
19%

"most csináltattam ciciket":

Általában az cicicsináltató nők nem szoktak jól kinézni annyira. Most így egy agyonsminkelt plázacicát képzelek el.

A természetes kicsi mell szebb egyébként.

2022. márc. 12. 23:37
 25/30 anonim ***** válasza:
27%

"Ha háromszáz órát szántál volna arra, hogy helyette társastánc tanfolyamra meg salsa hétvégékre járj, akkor szerintem már jó eséllyel lenne barátnőd"

Inkabb 300 oras agyrohaszto Teletubbies marathon, mint a hulye tancikalas.

"37Incel el kéne menjen fogorvoshoz, de még magán se képes segíteni"

37 evesen egy lyukas fogam sincs, tovabba egy gyokerkezelt fogam sincs. A fogzomanc diszplaziaval meg nem tud mit kezdeni, ami egy "jol" sikerult gyogykezeles mellekhatasara alakult ki gyerekkoromban.

"Nem akarunk többet, csak UGYANANNYIT, mint a férfiak"

Megse mentek el az utepitesekre, a koho melle dolgozni.

"ne azért kelljen 2 műszakot lenyomnunk (egyet melóban, egyet otthon…), mert a férfiak a farkuk miatt nem alkalmasak a takarításra"

Az automatizalt haztartasi eszkozok koraban ez egy kisse fura nekem.

"Mi lenne, ha a kicsi fiúkat arra nevelnénk, hogy ha tetszik valaki, nem bántjuk, hanem kedvesek vagyunk vele?"

Engem arra neveltek, de sokat nem ertem vele, mentem szepen a friendzone-ba :)

37F incel

2022. márc. 13. 00:15
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Istenem 37Incel, értelmezd már amit írok... nem azért kell fogorvos, mert lyukas lenne a fogad, hanem mert a állkapcsod közötti rés olyan nagy, hogy orvosi beavatkozás nélkül problémát fog okozni a jövőben. És ha rám nem hallgatsz, akkor fogorvosra talán fogsz.
2022. márc. 13. 08:17
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
#24, csomo volt a mellemben, de ez aztan plane nem tartozik rad, hogy miert kellett mellplasztika
2022. márc. 13. 08:56
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

25: Megy a kimagyarázás, látom. :D

"Inkabb 300 oras agyrohaszto Teletubbies marathon, mint a hulye tancikalas."

Fától az erdőt, evidens ha neked nem jönnek be ezek a tevékenységek, akkor valami olyan dolgot csinálj ami ekvivalens az érdeklődési köröddel...

Következőre válaszoltak

"Megse mentek el az utepitesekre, a koho melle dolgozni."

DENIAL?

Rengeteg statisztika áll a rendelkezésedre netszerte, dolgoznak, igaz kevés százalékban, de dolgoznak. (De nem szeretek általánosítani, de ha már bedobtad a halmazt...)

"Az automatizalt haztartasi eszkozok koraban ez egy kisse fura nekem."

Szép ferdítés! Ez is egy ilyen szoci és mégelőtti maradvány, de valahogy a több 100 ismerősömből náluk is érdekes módon ezt figyeltem meg, hogy a zasszony még robotol otthon. Erre is ha kell keresek tanulmányt, létező jelenség, bár hála az égnek egyre több a modernebb gondolkodású ember!

"Engem arra neveltek, de sokat nem ertem vele, mentem szepen a friendzone-ba :)"

Engem is, de akkor valamit még is csak rosszul csináltál. Mai napig sokkal jobban érzem magamat csajok között. x) Nekem ugye más volt a szitum (ezt már soxor leírtam itt), én tettem be magamat sokáig ebbe a szerepbe, hiába kaptam akár randira hívást* is. :D (mai fejjel tök vicces). *Még mindég nem vagyok jóképű én sem. :)

2022. márc. 13. 10:43
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Amugy nem mindenkinek telik mosogatogepre, szaritogepre, robotporszivo-robotfelmoso gepekre, stb. A suto es a gaztuzhely sem takaritja le magat, a vizko nem maszik le a csaprol, stb
2022. márc. 13. 14:06
 30/30 anonim ***** válasza:
26%
Én a fejformám miatt nem kellek, nem tudom, bár tény, a túl beesett állkapocs sem előnyös.
2022. márc. 16. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!