Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban vannak olyan emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak olyan emberek, akik úgy hiszik, hogy az állkapocs formájuk miatt nincs sikerük a nőknél? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

2022. márc. 12. 20:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
7%
Valószínüleg az az oka hogy az állkapocs formájuk miatt nincs nőjük.
2022. márc. 12. 21:11
 12/30 anonim ***** válasza:
Ezt a Salsa-t honnan veszitek? Jártam oda rendszeresen, totál semmi előrelépést nem adott.
2022. márc. 12. 21:23
 13/30 anonim ***** válasza:
26%

12: Mindig kitalálnak valami baromságot. Ha azon a helyen, ahova a nők kifejezetten ismerkedni járnak fel, nincs sikered, miért nem mész valami olyan helyre, ahol a nők nem emiatt vannak.

Hátha bele tudsz manipulálni egy párt épp nem kereső nőt a kapcsolatba. Incelként írom, hogy ezek a tanácsok valójában szexisták és tárgyiasítják a nőket.

2022. márc. 12. 21:27
 14/30 anonim ***** válasza:
31%

12 vagyok.

Jártam én már gyúrni, egy időben bokszra és karatéra is, a salsa-t is mondtam, szóval végigzongoráztam már, amiket is le szoktak írni. Meg elmentem kétszer a PUA-khoz is, időpocsékolás volt. Ilyenkor jön a kéztárás, hogy valami nem működik a rendszerben. Korábban iszonyatosan rossz volt, mostanában nem foglalkozom vele, úgysincs esélyem. Azóta kicsit jobb, de nem tökéletes, a testem-lelkem lázadozik ellene, de nincs mit tenni.

2022. márc. 12. 21:32
 15/30 anonim ***** válasza:
Köszi 13!
2022. márc. 12. 21:36
 16/30 anonim ***** válasza:
21%

Második vagyok. Én 5 éve fejlesztem magam tudatosan és amit észrevettem, hogy a nők elvárásái gyorsabban nőnek, mint ahogy fejlődni tudnék. Kb fdjlesztek magamon egyév 10 pontot, viszont a nők elvárásai nőnek 20 -at. Csóró kövérkés bukdácsoló egyetemistaként sikeresebb voltam a nőknél, mint most 5 évnyi önfejlesztés után.

Oké, azt elismerem, hogy a testépítés nem ment annyira. Az első években nem fektettem bele az energiát, utána 1.5 évig mindenr komolyan vettem, majd jött a 300 órányi incel stream és megint elvette a motivációmat hozzá, bár visszafele sem fejlődök mivel azért kondizgatok valamennyire tovább.

2022. márc. 12. 21:41
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
37Incel el kéne menjen fogorvoshoz, de még magán se képes segíteni.
2022. márc. 12. 21:42
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

#9 azt vágod, hogy nők között is vannak rondák? Ők sem a felső tízezerből válogatnak, hanem beérik az első szembejött alkesz dohányzó 8 általánossal rendelkezővel, aki felcsinálja őket. (Legalábbis a környezetemben ezt látom.)

Másrészt, igen, nőként válogathatsz. Viszont egy 8/10-es nőként mondom, 90%-ban a fogatlan, munkanélküli, igénytelen, nyomorékok találnak meg. 7-8% aki normálisan néz ki, de csak b@szni kellenék, a maradék aki jól néz ki és nem csak a dugás jár a fejében.

Hiába hiszik azt az incelek, hogy nőnek lenni mekkora istenkirályság, el kell keserítselek, nem az.

25N

2022. márc. 12. 22:39
 19/30 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem nincs igazad 18-as. Az arányok eltolódására gondolok. Egy nőnek igen rondának kell lennie, hogy csak a trógerek találják meg.

Férfiként egy teljesen átlag vagy akár kicsivel fölötti emberként is maradhatsz egyedül, esélytelenül.

2022. márc. 12. 22:45
 20/30 anonim ***** válasza:
15%

Biztos, hogy 8/10 vagy?

Egyébként meg Tinder tesztekkel lehet bizonyítani, hogy a 60 éves öregasszonyt is megtalálják 9/10 -es férfiak:

[link]

2022. márc. 12. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!