Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az őskorban könyebb volt ismerkedni?
Az őskorban teljesen más életet éltek az emberek, mint most. Semmi nem volt rajtuk kívül, csak a barlang és a természet. Ezt összehasonlítani a mai világgal teljesen felesleges.
2022. márc. 11. 09:28
Az őskorban is az volt fontos, h a pasi tudjon kaját hazavinnni. Akkor a testi erő, ügyesség számított.
2022. márc. 11. 09:29
Bármikor könnyebb volt ismerkedni, mint ma.
Women's rights, lonely nights.
2022. márc. 11. 09:35
Őskorban törzsek voltak, nem egyéni szóló emberek. Az udvarlási rituálé szerintem valamelyik falkában élő állat udvarlási rituáléjához hasonlíthatott. Magyarán sanszos,hogy nem minden pasi jutott társhoz, már ha csak azt nézed, hogy több veszéllyel kellett megküzdeniük.
2022. márc. 11. 09:36
Gondolom kérdező te akkora lúzer vagy, biztos mellé még rusnya és csóró is, hogy már az őskorról álmodozol ahelyett, hogy elmennél dolgozni, lefogynál és lennél valaki, akire emberként tekint a többi ember és nem egy rakás xarként.
2022. márc. 11. 10:05
#5 Ezt most miért kellett? Honnan tudod, hogyan néz ki a kérdező, illetve hogy miért tette fel a kérdést és hogy dolgozik-e?
Ennyi frusztrált embert még életemben nem láttam, mint ezen az oldalon!
2022. márc. 11. 10:08
Visszautaztam az időben és mikor meg akartam közelíteni a kiszemeltem, egyszerre 3 kardfogú tigris és 4 törzsi ősember rontott nekem, hogy mit akarok a nőjüktől. Szerintem ma könnyebb :D
2022. márc. 11. 10:20
5-ös lehet antropologiát akar tanulni a kérdező és azért kérdezte.
De amugy az amit írt,az nem így volt. Szerintem a nőket megbecsülték, mert ha furkós bottal leüti, és nem tér magához soha, akkor nem lesz aki gyűjtöget, míg ők vadásznak és a génjeit sem tudja tovább adni, magyarán nincs utód se.
Túl furcsán képzelitek el az őskort.
De ha csak azt nézed, hogy a kommunikácios csatornájuk is ebbol állt, hogy:
- Üüü
válasz:
-ÜÜÜÜ
Mamut:
- ÖÖÖÖÖ
Válasz ok:
- Öööö
Akkor az udvarlási szokásukat úgy tudod megfejteni, hogy megnézel több mindenevő állatfajt, amik csordában éltek, és kb. ezt fűszerezed emberi vonásokkal is.
2022. márc. 11. 10:21
Magyarán a kérdésedre a válasz, az őskorban ezerszerte nehezebb volt ismerkedni minden téren, mivel hogy törzsek voltak, és nem vegyültek más ismeretlen törzsekkel. Emiatt a genetikai állományuk is gyengült, a belterjesség miatt, amíg egy leleményesebb őslakó nem kezdett el körül nézni más törzseknél, fel dobva a törzsi hagyományokat.
2022. márc. 11. 10:23
Lehet hogy udvarolni könnyebb volt, de életben maradni biztos nem.
Megnéznélek én téged kérdező, hogy boldogulnál ház, internet, szupermarket, ruha, cipő, rozsdamentes acél szerszámok nélkül.
2022. márc. 11. 10:24
Kapcsolódó kérdések: