Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves nők, ti mit vártok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, ti mit vártok el egy férfitól, mennyit keressen nettóban?

Figyelt kérdés

A kérdéssel nem szeretném azt sugalmazni, hogy a nők pénzre mennek, teljesen normális dolog (férfi részéről is), hogy bizony szempont az, hogy a jövendőbeli úgymond mennyire vitte, képes-e egy adott életszínvonalat biztosítani majd a családnak. Azt is tudjuk, legalább annyit számít a személyiség, mint a kereset, de most korlátozzuk kérlek ezt a kérdést az utóbbira.

Mennyi az, amire azt mondjátok, hogy ezzel az összeggel már bajok lesznek, és mennyivel vagytok elégedettek jelenleg 2022-ben?

2022. márc. 8. 20:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
18, igen, ebben igazad van, azért is becsülöm meg nagyon a helyzetünket, mert nem átlagos. Szerintem egy 600-as összbevételt ketten nem olyan nehéz összehozni, ha már csak az egyik kicsit ambíciózusabb. Ha nem lenne többre lehetőségünk, én is megelégednék ennyivel, mivel nem lenne más választásom, de mivel van lehetőségünk többre, kihasználjuk.
2022. márc. 9. 10:17
 22/29 A kérdező kommentje:

Szerintem egyébként összesen az a jó, ha legalább havi 400-500-at félre tud tenni közösen egy pár. Abból már lehet akár szépen gyűjteni is egy újabb önerőre, betenni egy kis garzonba a pénzt, kiadni albérletbe, ami máris termel. Gyakorlatilag a gyereknek egyetem alatt meg is van oldva a lakhatás, életkezdés.

Ez persze mai körülmények között egyre inkább változik és nem a jó irányba, de jelenleg mi erre gyűjtünk.

2022. márc. 9. 11:11
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

"betenni egy kis garzonba a pénzt"

Ja, ha erre van igény akkor viszont nyilván 1millió havonta legalább. Az alatt elég bajos ingatlant venni. (Mi ketten együtt keresünk 800 nettó körül havonta, és kilátástalan hogy ingatlant vegyünk a következő pár évben)

2022. márc. 9. 11:15
 24/29 A kérdező kommentje:
23 - mégis vettem ingatlant, amikor még nem jöttünk össze, egyedül, másfél szobásat. Szóval lehet azért, bár tény, hogy nem volt egyszerű, kellett hozzá szerencse is. Én nem örököltem itthonról semmit, aki már 28 évesen lakást vesz vagy 20 éves kora óta gányol valahol külföldön, vagy megtolják otthonról. De az is tény, hogy egyre nehezebb lesz, egyre elérhetetlenebb a saját otthon.
2022. márc. 9. 11:26
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért jelölték meg ennyien a milliomost, mert rohadtul unjuk már az ilyen kérdéseket. Szimplán trollkodás
2022. márc. 9. 12:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Nah megint megjöttek az önjelölt gyakoris milliomosok. Akik a való életben a negyedéről is álmodoznának.
2022. márc. 9. 18:01
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
Ne értsd mar meg, hogy a havi 1M.es kereset (/csalad) az KURVÁRA de nem milliomos szint!!
2022. márc. 9. 18:15
 28/29 anonim ***** válasza:
Ki beszélt itt családról? Itt mindenki azt mondja ő EGYEDÜL megkeres nettó egymilliót, mittudomén milyen külföldi cégnél/programozó. Ha csak a gyakorit nézzük akkor már magyarországon senki nem dolgozik. Mindenki külföldön keres nettó másfelet.
2022. márc. 9. 18:35
 29/29 anonim ***** válasza:

Milyen mindenki? Magyarországon keresek 400 nettót. Most már megnyugodtál? :D

2022. márc. 10. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!