Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én csak alkalmi szexkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én csak alkalmi szexkapcsolatot szeretnék a férfitól, hogyan titkoljam el előle a címem? Nem akarom hogy tudja hogy hol lakok! Ötletek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy ffivel az interneten, de nem igazán bízom benne több okból kifolyólag is, az a helyzet, valami nem stimmel vele szerintem...

Viszont nagyon vonzó, szívesen lennék vele egy két alkalommal, mindezt úgy hogy lehetőleg ne tudja meg a lakcímem, ergo ne tudjon elérni ha esetleg mégis valami nagy ,,gáz,, lenne vele később.

Hogyan tiltkoljam el a címem előle?!

Segítsetek légyszives!

Már egyszer kérdezte, és csak várost írtam, elhessegettem a témát, de gondoltom ez végtelenségig nem mehet.

Nagyon bejönne nekem a pasi mint szexkapcsolat, meg hát gondolom ő is azt szeretné, nyilván nem társasjátékozni akar velem... De mivel valami nem stimmel vele így nem igazán akarom elárulni neki a címem, ötletek? Tippek?

Mit mondjak neki ha rákérdez??! Köszi előre is

2021. nov. 10. 23:19
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mit csinálsz? Hotelszobát fizetsz, ezzel nő létedre fizetsz a szexért?

Vagy hozzá mész fel így, hogy nem stimmel vele valami, hátha otthonos terepen még menekülni is nehezebben tudsz?

Nincs barátnőd, ismerősöd, testvéred, bármilyen bizalmasod?

2021. nov. 10. 23:24
 2/38 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj hogy hozzá se akarnék menni, igazából. Vannak ismerőseim természetesen de nem költözhetek be hozzájuk 😃
2021. nov. 10. 23:26
 3/38 A kérdező kommentje:

Nem attól félek hogy fizikailag bánt, hanem hogy később esetleg elkezd zaklatni, követni, stb...

Sajnos volt már ilyenben részem.

2021. nov. 10. 23:33
 4/38 A kérdező kommentje:
Semmi esetre sem akarom hogy megtudja a címem, viszont ha rákérdez mit találjak ki?
2021. nov. 10. 23:33
 5/38 A kérdező kommentje:
Ha csak randizunk egy nyilvános helyen, semmi több akkor sem szeretném elmondani
2021. nov. 10. 23:34
 6/38 anonim ***** válasza:
95%
És mondjuk mi lenne, ha nem szexelnél olyan pasassal, akivel nem stimmel valami? Ja, hogy ahhoz nem puncival kéne gondolkodni.
2021. nov. 10. 23:35
 7/38 anonim ***** válasza:
30%
ÉS... ha normális életet élnél, nem mindenféle pszichopatával dugnál ismeretlen helyeken és aztán próbálnál eltűnni? Normális embereket nem szoktak ám zaklatni, követni, és nem kell félniük másoktól! Érdemes lehet kipróbálni!
2021. nov. 10. 23:36
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Zseniális vazze, micsoda nemzetközi kémnő veszett el benned, hogy egy ilyen egyszerű feladatot nem tudsz megoldani. Mondjuk mondd azt neki, hogy a szüleiddel laksz, úgyhogy oda semmiképpen sem jöhet. Mondd neki, hogy a közelbe sem jöhet, mert a szüleid folyton balhéznak a pasijaid miatt, és nem akarod, hogy meglássanak vele. Ha meg rákérdez a címre, akkor mondj hamis címet neki. Ha továbbra is erősködik, hogy odajöjjön, akkor természetesen kuka, akkor konkrétan veszélyes a csávó.

Ha már elmondtad neki, hogy egyedül laksz, akkor meséld be neki azt, hogy a húgodat kidobta a pasija tegnap, úgyhogy egy időre most odaköltözött hozzád. Innen meg ugyanaz, mint amit fent írtam.

2021. nov. 10. 23:39
 9/38 A kérdező kommentje:

"Normális embereket nem szoktak ám zaklatni, követni, és nem kell félniük másoktól! Érdemes lehet kipróbálni"

Szerintem ezt gondold át még egyszer, bárki lehet zaklatás áldozata. No komment...

2021. nov. 10. 23:40
 10/38 anonim ***** válasza:
84%
Átgondoltam. Sokkal jobbak az esélyeid, ha igényesebben válogatsz randipartnert. De ha hülyéket keresel és magadra uszítod őket, akkor mégis mit vársz?
2021. nov. 10. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!