Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én csak alkalmi szexkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én csak alkalmi szexkapcsolatot szeretnék a férfitól, hogyan titkoljam el előle a címem? Nem akarom hogy tudja hogy hol lakok! Ötletek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy ffivel az interneten, de nem igazán bízom benne több okból kifolyólag is, az a helyzet, valami nem stimmel vele szerintem...

Viszont nagyon vonzó, szívesen lennék vele egy két alkalommal, mindezt úgy hogy lehetőleg ne tudja meg a lakcímem, ergo ne tudjon elérni ha esetleg mégis valami nagy ,,gáz,, lenne vele később.

Hogyan tiltkoljam el a címem előle?!

Segítsetek légyszives!

Már egyszer kérdezte, és csak várost írtam, elhessegettem a témát, de gondoltom ez végtelenségig nem mehet.

Nagyon bejönne nekem a pasi mint szexkapcsolat, meg hát gondolom ő is azt szeretné, nyilván nem társasjátékozni akar velem... De mivel valami nem stimmel vele így nem igazán akarom elárulni neki a címem, ötletek? Tippek?

Mit mondjak neki ha rákérdez??! Köszi előre is

2021. nov. 10. 23:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nagyon buta vagy.

Konkrétan mi nem stimmel a pasival? Mi fura? Nem a zaklatás az egyetlen rossz, ami történhet veled. Lehet, hogy perverz, erőszakos, vagy reggel egy külföldi kupiban ébredsz iratok nélkül. Vagy vese nélkül.

2021. nov. 11. 05:19
 22/38 anonim ***** válasza:
3%
#21 Ez mondjuk sajnos pasi nélkül is előfordulhat, baromság ilyenek miatt rettegni. Ezer egyszerűbb módja van egy ember elrablásának, mint fűzögetni, randira hívni stb.
2021. nov. 11. 05:22
 23/38 anonim ***** válasza:
43%

#17:

Ennyi! Miért nem lehet őszintének lenni...? Jaaa, nőőő...

2021. nov. 11. 06:08
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelynek mondj valami hatalmas bevásárlóközpontot, meg hogy "valamilyen kis ruhaüzletben" dolgozol, vagy ha van valamelyik telefonos szolgáltatónak nagyobb épülete, akkor "ott vagy munkatárs", bővebb érdeklődés esetén: "munkáról nem beszélek a szabadidőmben, pont elég azzal foglalkoznom, amikor munkában vagyok".

Egyébként ha még nem is találkoztatok, honnan tudod, hogy egy ilyesfajta intim dolgot szeretnél tőle? A netről ismered csak.

2021. nov. 11. 07:23
 25/38 anonim ***** válasza:
41%
Hat ne mondd meg neki. Hazudj valamit. Én ismerős autójával megyek az ő címet használom a telefonra is van másik kártyám. Nyílt lapokkal játszom csak minden lap hamis. Nekem ez jött be.
2021. nov. 11. 07:45
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen páralkalmas szexkapcsolatban nem hiszem hogy nagyon érdekelné a másik felet a lakcímed és a munkahelyed. Ha kérdezi bármit mondhatsz, akár még nevet is "változtathatsz". Persze csak akkor ha a facén nem jelöltétek egymást ismerősnek vagy valahonnan máshonnan nem láthatja mindezt.

Volt szexkapcsolatom, nő vagyok. De bevallom,hogy még igényesebb, tökéletesebb pasival mentem bele ilyenbe mint akit párként választanék. Nem volt téma köztünk a pontos címem, pedig viszonylag sokáig voltunk együtt. A munkánkról pedig úgy beszéltünk, hogy abból nem törvényszerűen derült ki hogy hol is dolgozok.Persze nem azért nem voltunk közlékenyebbek mert tartottunk a másiktól, maximális bizalommal voltunk egymással szemben. Egyszerűen egy ilyen kapcsolat nem vonja maga után azt,hogy tartalmasabb beszélgetéseket folytassunk.

Ha ilyen kétkedő vagy Vele szemben, de szeretnéd ezt a kapcsolatot (amit nem értek, de Te tudod), ne beszélj Neki olyanról amit nem szeretnél feszegetni, sőt, Őt se kérdezd, így nem jön fel témaként se.

2021. nov. 11. 08:48
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Pl: Elmondod neki hogy volt már rossz tapasztalatod és nem akarod kiadni a címed és a lakására sem mész viszont a hévízi tó hőmérséklete most 31 fok. Elmennél oda néhány napra. Egy hotelba külön szobába.
2021. nov. 11. 08:50
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

A vonzereje felülírja a "rizikófaktort"? 🙄

Vannak tippeim , de nem akarok direktben rasszista és / vagy szexista vàlaszt

2021. nov. 11. 09:57
 29/38 anonim ***** válasza:
43%

Akik valós tippeket adnak neki azok elgondolkoztak azon, hogy egy ilyen szerény mentális képességekkel rendelkező nőnek ez olyan, mint mikor egy csimpánznak adunk fegyvert a kezébe? Csak itt sajnos nem ő fog lőni vele, hanem ő lesz, az, akitől elveszik és szétlövik vele.

Olyan dolgokat mondotok neki, amit egy olyan karakterű nő, mint egy dél-amerikai szappanopera gonosz főhősnője gond nélkül tud kezelni és ha véletlenül rosszkor van rossz helyen vagy rossz döntést hoz és elteszik láb alól vagy megerőszakolják, hát ilyen az élet, "aki korpa közé keveredik..." ugyanis TUDTA, FELMÉRTE a kockázatokat, mégsem érdekelte. Ez itt a lényeg! Tudatában volt a cselekedetei súlyának.

De a kérdező láthatóan az a típus, aki nem túl régen még cukin ölelgette a plüssállatait a rózsaszín párnácskái mellett és kortyolgatta a forró kakaót, miközben valami aranyos kisállatos mesét vagy romantikus filmet nézett, most meg kezdi felfedezni nőiességét (és ez nem korfüggő, lehet, hogy valaki egyetemistaként is otthon lakott vagy levelezőn végezte és huszas évei végén kezd el annyira megérni, akkor kezd annyi MAGÁHOZ VALÓ ESZE LENNI mint sok bulizós fiatalnak 18-20 körül vagy a gettóban szocializálódott embereknek 14-16 körül.

Szerintetek mi lesz a vége, ha ő éles helyzetben kezdi el gyakorolni azokat a tippeket, amiket itt olvasott? Szerintetek ha ténylegesen veszélyes a csávó és nem csak fura, akkor nem fog rájönni? Mi lesz, ha rájön, hogy a SZEMÉBE HAZUDOTT? Az ilyen veszélyes, impulzív embereknek lehet, hogy ennyi elég ahhoz, hogy ököllel teljes erővel elkezdje a lány fejét ütni addig, amíg valami járókelő le nem szedi róla, mert elismétli visszhangszerűen kétszer-háromszor higgadtan, hogy "Szemembe mondod, hogy ott lakol, közbe meg nem? Szemembe hazudol? Ide, a szemembe? IDEEEE IDEEEE A SZEMEMBEEEE TEEEEE!!!!"

Tudjátok mennyi ilyet néztem végig az ablakból kisgyerekkoromban?

2021. nov. 11. 14:17
 30/38 anonim ***** válasza:
74%
Fura, hogy az nem probléma, tehát ahhoz nem kell a bizalom, hogy "ez a fura illető" beléhatoljon, odaadja magát neki, de "lehetőleg semmit se tudjon" stb.
2021. nov. 11. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!