Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én csak alkalmi szexkapcsolatot szeretnék a férfitól, hogyan titkoljam el előle a címem? Nem akarom hogy tudja hogy hol lakok! Ötletek?
Megismertem egy ffivel az interneten, de nem igazán bízom benne több okból kifolyólag is, az a helyzet, valami nem stimmel vele szerintem...
Viszont nagyon vonzó, szívesen lennék vele egy két alkalommal, mindezt úgy hogy lehetőleg ne tudja meg a lakcímem, ergo ne tudjon elérni ha esetleg mégis valami nagy ,,gáz,, lenne vele később.
Hogyan tiltkoljam el a címem előle?!
Segítsetek légyszives!
Már egyszer kérdezte, és csak várost írtam, elhessegettem a témát, de gondoltom ez végtelenségig nem mehet.
Nagyon bejönne nekem a pasi mint szexkapcsolat, meg hát gondolom ő is azt szeretné, nyilván nem társasjátékozni akar velem... De mivel valami nem stimmel vele így nem igazán akarom elárulni neki a címem, ötletek? Tippek?
Mit mondjak neki ha rákérdez??! Köszi előre is
ma 23:39
Köszönöm, ez jó ötlet lenne, de nem hinné el hogy a szüleimnek lakok, tuti hogy nem.
Az ideköltözött valaki viszont jó ötletnek tűnik! Ez nem is rossz ötlet!
ZSeniális! :DDDDDDDDDDD
Probléma megoldva! Akkor már nem is egy Netflixes YOU-t nézünk magyar verzióban! :DDDD
Lenne még valami...
A munkahelyem címét se akarom hogy tudja...
Ha kérdezi mit a munkám, hol dolgozom mit mondjak?!
Te pusztítóan buta vagy.
Bevállalom, megduglak és ígérem utána nem zaklatlak. Veszek ki hotel szobát, mikor jössz?
ma 00:00
Nem szokásom hazudni, így nem vagyok ezen a téren profi :/ bocsi.
Hajh, hogy nekem meg folyton olyan nők jutnak, akik akármikor rezzenéstelenül hazudoznak meg süketelnek bármit bármilyen helyzetben...
Mondd azt neki, hogy:
- egy könyvelőirodában dolgozol
- egy multi telefonos ügyfélszolgálatán dolgozol
- egy raktárban csinálod a nyilvántartásokat valahol az isten háta mögött
- stb.
Ha nagyon konkrétan faggatózik a csávó, akkor nézz ki egy valós céget a neten - olyat, ami jó messze van - és mondd azt. Lényeg, hogy ne olyat mondj, ami nyilvános hely, és oda lehet jönni lecsekkolni (pl. bolt, étterem stb.).
"Ha kérdezi mit a munkám, hol dolgozom mit mondjak?!"
Tragyat lapatolsz egy baktaloranthazi sertestelepen. Konnyen hiheto, mert eszed nincs tul sok, es oda tuti nem megy utanad :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!