Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én csak alkalmi szexkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én csak alkalmi szexkapcsolatot szeretnék a férfitól, hogyan titkoljam el előle a címem? Nem akarom hogy tudja hogy hol lakok! Ötletek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy ffivel az interneten, de nem igazán bízom benne több okból kifolyólag is, az a helyzet, valami nem stimmel vele szerintem...

Viszont nagyon vonzó, szívesen lennék vele egy két alkalommal, mindezt úgy hogy lehetőleg ne tudja meg a lakcímem, ergo ne tudjon elérni ha esetleg mégis valami nagy ,,gáz,, lenne vele később.

Hogyan tiltkoljam el a címem előle?!

Segítsetek légyszives!

Már egyszer kérdezte, és csak várost írtam, elhessegettem a témát, de gondoltom ez végtelenségig nem mehet.

Nagyon bejönne nekem a pasi mint szexkapcsolat, meg hát gondolom ő is azt szeretné, nyilván nem társasjátékozni akar velem... De mivel valami nem stimmel vele így nem igazán akarom elárulni neki a címem, ötletek? Tippek?

Mit mondjak neki ha rákérdez??! Köszi előre is

2021. nov. 10. 23:19
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

ma 23:39

Köszönöm, ez jó ötlet lenne, de nem hinné el hogy a szüleimnek lakok, tuti hogy nem.

Az ideköltözött valaki viszont jó ötletnek tűnik! Ez nem is rossz ötlet!

2021. nov. 10. 23:43
 12/38 anonim ***** válasza:
88%

ZSeniális! :DDDDDDDDDDD

Probléma megoldva! Akkor már nem is egy Netflixes YOU-t nézünk magyar verzióban! :DDDD

2021. nov. 10. 23:45
 13/38 A kérdező kommentje:

Lenne még valami...

A munkahelyem címét se akarom hogy tudja...

Ha kérdezi mit a munkám, hol dolgozom mit mondjak?!

2021. nov. 10. 23:58
 14/38 anonim ***** válasza:
94%

Te pusztítóan buta vagy.

Bevállalom, megduglak és ígérem utána nem zaklatlak. Veszek ki hotel szobát, mikor jössz?

2021. nov. 11. 00:00
 15/38 A kérdező kommentje:

ma 00:00

Nem szokásom hazudni, így nem vagyok ezen a téren profi :/ bocsi.

2021. nov. 11. 00:02
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Hajh, hogy nekem meg folyton olyan nők jutnak, akik akármikor rezzenéstelenül hazudoznak meg süketelnek bármit bármilyen helyzetben...

Mondd azt neki, hogy:

- egy könyvelőirodában dolgozol

- egy multi telefonos ügyfélszolgálatán dolgozol

- egy raktárban csinálod a nyilvántartásokat valahol az isten háta mögött

- stb.

Ha nagyon konkrétan faggatózik a csávó, akkor nézz ki egy valós céget a neten - olyat, ami jó messze van - és mondd azt. Lényeg, hogy ne olyat mondj, ami nyilvános hely, és oda lehet jönni lecsekkolni (pl. bolt, étterem stb.).

2021. nov. 11. 00:05
 17/38 anonim ***** válasza:
94%
Vagy játssz nyitott kártyákkal és mondd meg neki, hogy te csak szex kapcsolatot szeretnél és nem fogod megmondani neki hogy hol laksz meg dolgozol rossz tapasztalatok miatt. Ha ezt nem tudja elfogadni nem szép dolog játszani az érzéseivel. Inkább keress másikat.
2021. nov. 11. 00:25
 18/38 anonim ***** válasza:
36%

"Ha kérdezi mit a munkám, hol dolgozom mit mondjak?!"

Tragyat lapatolsz egy baktaloranthazi sertestelepen. Konnyen hiheto, mert eszed nincs tul sok, es oda tuti nem megy utanad :)

37F incel

2021. nov. 11. 00:44
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek 17-el: mond meg neki hogy nem szeretnéd megmondani a címed, mert ahhoz jobban kellene ismerned, rossz tapasztalatod volt.
2021. nov. 11. 02:50
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
#17 Egyetértek, ezt simán meg lehet mondani, és ha nem fogadja el, akkor el kell köszönni tőle.
2021. nov. 11. 05:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!