Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én csak alkalmi szexkapcsolatot szeretnék a férfitól, hogyan titkoljam el előle a címem? Nem akarom hogy tudja hogy hol lakok! Ötletek?
Megismertem egy ffivel az interneten, de nem igazán bízom benne több okból kifolyólag is, az a helyzet, valami nem stimmel vele szerintem...
Viszont nagyon vonzó, szívesen lennék vele egy két alkalommal, mindezt úgy hogy lehetőleg ne tudja meg a lakcímem, ergo ne tudjon elérni ha esetleg mégis valami nagy ,,gáz,, lenne vele később.
Hogyan tiltkoljam el a címem előle?!
Segítsetek légyszives!
Már egyszer kérdezte, és csak várost írtam, elhessegettem a témát, de gondoltom ez végtelenségig nem mehet.
Nagyon bejönne nekem a pasi mint szexkapcsolat, meg hát gondolom ő is azt szeretné, nyilván nem társasjátékozni akar velem... De mivel valami nem stimmel vele így nem igazán akarom elárulni neki a címem, ötletek? Tippek?
Mit mondjak neki ha rákérdez??! Köszi előre is
#30: A szó, amit keresel a "guilty pleasure". Abból is a veszélyesebb fajta.
Habár a kamerás telefonok korában az se sokkal veszélytelenebb, mikor a kollégiumban a Jason Momoa külsejű srác a zuhany alatt Britney Spears-t énekel (és amúgy teljesen hetero), mert garantáltan TikTok mém lesz belőle.
Köszönöm szépen az eddigi tippeket / ötleteket!
Nyugodtan írjatok még! Amúgy engem is átvertek már, egy férfi eltitkolta a címét előllem. Azután kiderült hogy házas, 2 gyerekes nem is egyedülálló...
Mi lenne ha én is azt mondanák hogy épp "válófélben vagyok de külön szobában élünk" ?! Na és aztán? Engem is csaptak már be, én is füllenthetek akkor?
Vajon erre hogy reagálna a pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!