Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők körülbelül mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők körülbelül mekkora nettó fizetést várnátok el egy ferfitol h inkabb a penz miatt jarjatok vele?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 14:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem kellene alsóhangon 5-600 ezer nettó minimum, hogy kényelmesen éljünk.
2022. jan. 20. 14:58
 2/28 anonim ***** válasza:
73%
Nettó 150 ezret azért keressen már meg, ne nekem kelljen egészében finanszíroznom a táplálkozását.
 3/28 anonim ***** válasza:
73%
600.000 euro
 4/28 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, ez miért téma, redditen múltkor volt kérdés, mindenki developer/manager/koordinátor, és 600 alatt nem keres.
2022. jan. 20. 15:00
 5/28 anonim ***** válasza:
75%

Nincs annyi pénz, hogy egy számomra nem vonzó pasassal járjak. Inkább egyedül maradtam. Az ajándékok, az eltartásom, a nyaralgatás, wellness itt-ott(egyébként sem érdekelnek ilyenek), nem hoznak annyira lázba, hogy lefeküdjek éveken át egy olyan emberrel, akit a hátam közepére sem kívánok. Erre születni kell.

Lehet hitetlenkedni, de nem mindenki szerelmes a pénzbe. Inkább csóró maradok, de ilyen áron nem kell. Ez nekem túl nagy áldozat.

2022. jan. 20. 15:00
 6/28 anonim ***** válasza:
23%

Puncson, meg elittárson ismerkedem.Nettó 1 millió alatt nem is nagyon nézem meg az adatlapokat sem.Ha jó pasi, látom van kertes ház, jacuzzi,szauna,fitnesz részleg a házban, felsőkategóriás kocsi, nyaralgatásokról is kirak képet, akkor elgondolkodom, hogy érdemes-e ráírni.

Ha havi 5-10 millió a nettója, akkor ráírok mindig, főleg ha friss adatlap, soha nem lehet tudni.Már volt ilyenekből jó tapasztalat,pl két hónap usa körutazás.

28L

2022. jan. 20. 15:01
 7/28 anonim ***** válasza:
88%

Senkivel nem járnék a pénz miatt.

Alapvetően 200nettó környékén "várom el", hadd ne nekem kelljen mindent is nekem fizetnem... (Én 400nettót keresek.)

2022. jan. 20. 15:02
 8/28 anonim ***** válasza:
70%
Az összeset...
2022. jan. 20. 15:03
 9/28 anonim ***** válasza:
76%

Alapvetően nem érdekel a férfi pénze.

Mivel a kérdés feltételes módban íródott, ezért feltételesen én is azt tudom válaszolni, hogy HA golddoger lennék, akkor minimum olyan nettó egymillió, plusz saját lakás. Ez már elég lenne arra, hogy nekem ne kelljen dolgozni, de magunkat és egy gyereket középosztálybeli szinten el tudjuk tartani. De akkor fizessen a nevemre biztosítást is, hogy ha meghal vagy elhagy, akkor ne maradhassak anyagi biztonság nélkül.

2022. jan. 20. 15:05
 10/28 anonim ***** válasza:
86%

7-essel értek egyet.

Nem a pénz miatt keresek társat, de azért nem lenne baj, ha nem minimálbért keresne. Egyszerűen csak azért, mert nem szeretném, ha kihasználna, vagy kisebbrendűnek érezné magát mellettem. Ha normális a pasi, és nem pénzes nőt keres, akkor ez őt fogja jobban zavarni, nem engem.

Ha elhív egy randira, ne legyen probléma kifizetni egy vacsorát egy rendes étteremben. Ne éhezzen a hónap végén. Ilyesmi.

2022. jan. 20. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!