Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők körülbelül mekkora nettó fizetést várnátok el egy ferfitol h inkabb a penz miatt jarjatok vele?
Én a 7-es válaszoló vagyok, a kapcsolatunk első fél évét leszámítva folyamatosan jóval többet keresek a páromnál, és volt hogy átmenetileg "eltartottam" amíg másik munkahelyet keresett. Egy normális párkapcsolatban szerintem ez nem szabad, hogy gondot jelentsen.
Magamra költök én, nem mástól várom. Bőven sok volt nekem az, amíg diák voltam és ugyebár a szüleimtől kellett "kuncsorogni" mindenre pénzt, nekem ez az egyik legnagyobb előny a felnőtt létben, keresek saját pénzt és azt csinálok vele amit akarok, végre nem mástól kell várnom a sültgalambot. Nyilván apróságokkal meg szoktuk lepni egymást oda-vissza, de alapvetően én pont hogy élvezem ezt a szabadságot, hogy nem vagyok rászorulva hogy bárki más költsön rám. :)
Senkivel nem lennék együtt pénz miatt, nem vagyok prosti.
Azt viszont elvárom, hogy ne nekem kelljen eltartani, tehát legalább a kettőnk fizetéséből megéljünk, legyen valamennyi szórakozasra és tudjunk havonta félretenni. Ennyi.
Senkivel nem járnék csak a pénze miatt, viszont netto 6-800 ezres keresetet elvárok
28N
17
Igen, mert netto 200 ezerre elég nehéz családi eletet alapozni, vagy bármovel előre lépni
P.S. én netto 400at keresek
Inkább a hatalom és a befolyás számít!
Csak nézd meg, hány egyetemista csaj olvadozik a "mindenkit megbuktatok" harmincas tanárok iránt! Egyértelmű, hogy nem a 250ezres tanári fizu a kulcs, hanem hogy az összes tankörtársát akkor buktatja és alázza amikor csak akarja. A "tekintélyelv" a kulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!