Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők körülbelül mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők körülbelül mekkora nettó fizetést várnátok el egy ferfitol h inkabb a penz miatt jarjatok vele?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 14:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
Azert 300 netto legyen meg, mert annyi nekem is megvan.
2022. jan. 20. 15:16
 12/28 anonim ***** válasza:
12%
a nők 99é% életükben nem tartott el férfit, de azért eltartásról beszélnek.. Női nyelven csak annyit jelent a "ne én tartsam el"= legyen pénze rám költeni és még maradjon is neki. Amúgy ha egy nőnek valóban bejön a hapi akkor tesz rá elsődlegesen milye van neki mivel a férfiban a vágyait szeretné megélni, aztán ha kiélte magát jönnek a nőtől a "lehetne jobb munkád, tanulhatnál valamit" stb szövegek.
2022. jan. 20. 15:19
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

Én a 7-es válaszoló vagyok, a kapcsolatunk első fél évét leszámítva folyamatosan jóval többet keresek a páromnál, és volt hogy átmenetileg "eltartottam" amíg másik munkahelyet keresett. Egy normális párkapcsolatban szerintem ez nem szabad, hogy gondot jelentsen.

Magamra költök én, nem mástól várom. Bőven sok volt nekem az, amíg diák voltam és ugyebár a szüleimtől kellett "kuncsorogni" mindenre pénzt, nekem ez az egyik legnagyobb előny a felnőtt létben, keresek saját pénzt és azt csinálok vele amit akarok, végre nem mástól kell várnom a sültgalambot. Nyilván apróságokkal meg szoktuk lepni egymást oda-vissza, de alapvetően én pont hogy élvezem ezt a szabadságot, hogy nem vagyok rászorulva hogy bárki más költsön rám. :)

2022. jan. 20. 15:23
 14/28 anonim ***** válasza:
83%

Senkivel nem lennék együtt pénz miatt, nem vagyok prosti.

Azt viszont elvárom, hogy ne nekem kelljen eltartani, tehát legalább a kettőnk fizetéséből megéljünk, legyen valamennyi szórakozasra és tudjunk havonta félretenni. Ennyi.

2022. jan. 20. 15:28
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem járok senkivel a pénz miatt. Nem tudja senki megfizetni nekem azokat a sebeket, amiket az okoz, hogy egy számomra undorító emberrel kell szexelnem és hagynom, hogy hozzám ér.
2022. jan. 20. 15:32
 16/28 anonim ***** válasza:
14%

Senkivel nem járnék csak a pénze miatt, viszont netto 6-800 ezres keresetet elvárok

28N

2022. jan. 20. 16:15
 17/28 anonim ***** válasza:
82%
16-os, nőként kérdezem, tetszik, beleszeretsz, kiderül a fizetése, és annyi?
2022. jan. 20. 16:19
 18/28 anonim ***** válasza:
91%
16- os Már régóta idejár trollkodni, nőnek adja ki magát de valami csúnya hapi akinek egészében csak a keresete amivel kitűnhet az alsóbb réteg számára, de még azoknak sem kell. A pénzt el is kell költeni , magában ha valaki zsidó-swáb és csak kuporog az nem jó parti egy nőnek. Van olyan férfi aki a nyaralást fizeti igaz , de a hétköznapokban semmit nem vesz a párjának, vagy viszi el valahova.
2022. jan. 20. 18:05
 19/28 anonim ***** válasza:
39%

17

Igen, mert netto 200 ezerre elég nehéz családi eletet alapozni, vagy bármovel előre lépni

P.S. én netto 400at keresek

2022. jan. 20. 19:06
 20/28 anonim ***** válasza:
11%

Inkább a hatalom és a befolyás számít!

Csak nézd meg, hány egyetemista csaj olvadozik a "mindenkit megbuktatok" harmincas tanárok iránt! Egyértelmű, hogy nem a 250ezres tanári fizu a kulcs, hanem hogy az összes tankörtársát akkor buktatja és alázza amikor csak akarja. A "tekintélyelv" a kulcs.

2022. jan. 20. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!