Mennyi a nettó minimálbér körülbelül?
Figyelt kérdés
Nem pontos összeg, csak nagyságrendileg, amennyit egy bejelentett 8 órás állással biztosan meg fogok keresni.
Jól értelmezem, hogy 140 körüli?
Tudom, hogy hülye kérdés, de első munkahelyemre készülök.
2020. aug. 14. 13:03
1/3 anonim válasza:
161 a bruttó, ez kedvezmények nélkül nettóban 107.065 Ft.
2/3 anonim válasza:
Te valszeg a garantált bérminimumra gondolsz. Az bruttó 210.600 Ft, ennek a nettója 140.049 Ft (kedvezmények nélkül).
3/3 anonim válasza:
hát én azt javaslom hogy annyiért ne is kezdj el dolgozni felesleges én is első munkahelyemen vagyok cnc programozóként 1 éve kezdtem nettó 250 000-el és hát mit ne mondjak elég fos volt azzal is most azóta kaptam emelést jelenleg 325 000 a nettóm így már már elvagyok de év végén ha nem kapok emelést az is tuti hogy otthagyom a céget emberek ne hagyjátok hogy kihasználjanak titeket (bár engem is kihasználnak kb éhbér a mai világban) de abérminimumért semmit nem szabad elvállalni. Viszont sok sikert a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!