Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők titeket milyen kérdés zavar egy férfitól ha ismerkedtek?
Bármi, ami a szexszel kapcsolatos, pláne ha nem találkoztunk még személyesen se. Az első randin se. Ez a téma nem erre az időszakra való
Nem kérek privit.
5 ez jogos .
De ilyen jellegüre gondoltam hogy mikor vesztetted el?
Esetleg fehérnemű re vonatkozó kêrdès ?
Mit szeretsz hordani? mibe vagy?
Ilyenekre
Ha valaki a vagyonomról, a volt partnereimről vagy túl korán a szexről faggat. De ilyen kérdés a "randizol-e most mással" meg a "mióta vagy most egyedül" szarság is.
Elmondom a választ ezekre a kérdésekre is, de onnantól az illető már nem lesz számomra esélyes. Baromi kicsinyes a szememben az, aki ilyenekkel foglalkozik. Ordít róla, hogy hervatag, törékeny a kis egója. Nekem meg férfi kell.
A kedvencem mikor megkérdezi, hány emberrel voltam együtt eddig és mikor megmondom, még reagál is rá meg elismerő megjegyzést is fűz hozzá. Na akkor érzek késztetést arra, hogy azt mondjam "most pedig takarodj".
#7, #8
'A mióta vagy egyedült' én is meg szoktam kérdezni, de nem azért, amit írtál.
Én azért szoktam megkérdezni, mert semmi kedvem már 'papírzsepinek' lenni, akinek kiöntheti a bánatát, mert mondjuk 1 hete dobták ki. Rengeteg olyan nő van társkeresőn, akik azt gondolják, hogy az előző kapcsolaton úgy tudnak gyorsabban továbbjutni, ha gyorsan felregisztrálnak ilyen oldalakra, és gyorsan összeszednek valakit (közben meg még nincsenek túl az előzőn). Nem egy ilyenbe futottam már bele, azóta nálam ez egy default kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!