Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők titeket milyen kérdés zavar egy férfitól ha ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Úgy èrtem hogy min hâborodtok fel?2021. szept. 15. 08:46
11/35 A kérdező kommentje:
#10 ebben nagyon igazad van. Volt benne részem.
3 nap után be nyögte hogy nem akarja fel tépni a sebeket.
2021. szept. 15. 09:59
12/35 anonim válasza:
Tőlem mikor ezt kérdezték és elmondtam, az volt a reakció, hogy "Hú aKkOr jÓl kI lEhEtSz ÉhEzVe"...
De igazad van, inkább a válaszomat követő reakciók és a kérdés célja irritál, semmint maga a kérdés.
13/35 anonim válasza:
Egyszer egy randin megkérdeztem egy lánytól, hogy mivel foglalkozik, és szemmel láthatóan vérigsértődött. Elkezdte fejtegetni, hogy szerinte semmi jelentősége sincs, és őt sem érdekli, hogy én mit csinálok... hát mit ne mondjak, nem kérdeztem meg, hogy mikor találkozunk legközelebb. Akkor azt hittem, hogy csak ő a bolond, de ezek szerint más is így van ezzel? Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért tabu arról beszélni, hogy mivel töltöd az éber óráid több, mint egyharmadát?
14/35 anonim válasza:
Engem semmi. Sokszor már chat alatt beszélünk szexről nem tudom mi ezzel a gond. A pénze sose szokott érdekelni.
15/35 anonim válasza:
13
Erre csak a munkanélküliek nem szeretnek válaszolni :)
16/35 anonim válasza:
- mit viselsz?
- mióta vagy egyedül
- mennyit keresel
- szexszel kapcsolatos rámenős kérdések
17/35 anonim válasza:
A "mióta vagy egyedül" miért irritál ennyi nőt?
18/35 anonim válasza:
17
Valaki már leírta: mert úgy tűnik, hogy arra kíváncsi, hogy mióta nem dugtam.
19/35 anonim válasza:
A fehérneműmről akkor kérdezzen, miután látta, a szüzesség meg... nem tudom, ez olyan kattanás, egy nyálas faszi jut eszembe róla, aki lihegve vár valami sztorit.
20/35 anonim válasza:
De ez általánosítás, mert ha én ilyet kérdezek, szimplán azért érdekel, hogy többet tudjak meg a másikról. Ez már üldözési mánia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!