Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők titeket milyen kérdés zavar egy férfitól ha ismerkedtek?
#19 12:15
A szüzességre miért baj?
Mármint, én korombeli lánynál értelem szerűen nem kérdezek már rá, de fiatalabb koromban még rákérdeztem, hogy tudjam, hogy hogyan szabad megközelíteni a szexuális témát. Nyílván nem első randis dolog...de ha szóba jön, akkor mi az ami miatt zavar?
Az volt a kérdés, hogy minket milyen kérdés zavar. 25 éves nőként hadd csesszen már fel, ha valaki a 8 éve elvesztett szüzességemről érdeklődik! Nem vagyok tini, nem vagyok abban a korban, ahol ez a kérdés nem lelombozó, hanem figyelmesség.
Másrészt meg ezt a "mióta vagy egyedül" dolgot is meg lehet kérdezni úgy, hogy érdemi információt nyerj belőle és ne gondolják azt, hogy csak azért kérdezed, hogy utána vagy arról fantáziálj, mióta nem dugott az illető vagy ha valami baja van veled/lekoptat, egyből visszaélj vele és arra verd a nyálad, hogy "tessék, ezért vagy ennyi ideje szingli".
Mert attól, hogy 1-2 éve egyedül van valaki, még nem biztos, hogy túlvan a kapcsolatán. És egy kihűlt kapcsolatból kilépve nem biztos, hogy nem alkalmas akár komoly kapcsolatra egy hónap után. Tehát semmi olyan nem derül ki belőle, amit nem pofátlanság eleve megtudakolnod.
Ha attól félsz, hogy nincs túl az előző kapcsolatán, kérdezz arról, hogy őt mennyire viselte meg a szakítás vagy hogy érzi, készen áll-e komoly kapcsolatra vagy egyáltalán mit keres?
Ha attól félsz, hogy társfüggő, arra is rá lehet kérdezni, hogy szereti-e a szingli életet, volt-e már hosszabb ideig egyedül, mit jelent számára egy párkapcsolat.
De egyébként a viselkedéséből is kiderülnek azok a dolgok amik arra utalhatnak, hogy valami nem oké.
23: Ha egy hete van még csak egyedül, az is utalhat valamire, meg ha tíz éve, az is...
Néha meg beszélgetési alapnak is jó.
De mire utalhat a te olvasatodban? Pont ez érdekel.
Mert egy érdektelen kérdés helyett kérdezhetnél 10 jobbat, amiből több derül ki.
26: Pl. szerintem kezdésnek túl erőszakos egy olyan kérdés, hogy "de ugye túltetted már magad az előző kapcsolatodon?"
Akik meg réges-régóta egyedül vannak, azokról 99%-ban kiderül előbb-utóbb, hogy nem ok nélkül. Vagy olyan rossz a természetük, vagy az egekben vannak az elvárásaik (én is csak ember vagyok, mint te...), vagy bányarémek.
De ezzel csak azt ered el, hogy ha volt egy ember, aki egyedül volt 5-8 évig, akkor beskatulyázod, közben meg simán lehet, hogy a karrierje annyira pörgős volt, hogy nem is akart párkapcsolatban lenni, mert nem bírta volna a folyamatos utazgatás vagy túlórázás miatt. Vagy lehet családi ok is, gyászoló ember ritkán randizgat... Akármi.
Ha valaki defektes, arról kiderül. Ha valaki qrva, arról kiderül. Ha valaki szűz, az elmondja, mert nem akar fájdalmat magának.
De pontosan azért utáljuk ezeket a kérdéseket, mert olyan dolgokat spekuláltok belőle össze, ami nem létezik és amitől pont ti fogtok problémás, mániákus alaknak tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!