Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves nők, ti mit vártok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, ti mit vártok el egy férfitól, mennyit keressen nettóban?

Figyelt kérdés

A kérdéssel nem szeretném azt sugalmazni, hogy a nők pénzre mennek, teljesen normális dolog (férfi részéről is), hogy bizony szempont az, hogy a jövendőbeli úgymond mennyire vitte, képes-e egy adott életszínvonalat biztosítani majd a családnak. Azt is tudjuk, legalább annyit számít a személyiség, mint a kereset, de most korlátozzuk kérlek ezt a kérdést az utóbbira.

Mennyi az, amire azt mondjátok, hogy ezzel az összeggel már bajok lesznek, és mennyivel vagytok elégedettek jelenleg 2022-ben?

2022. márc. 8. 20:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%
#9-es, már vártunk, hogy jöjjön végre valaki külföldről "dicsekedni", de ez a kérdés szerintem Mo-i viszonyokra értelmezendő.
2022. márc. 9. 06:11
 12/29 anonim ***** válasza:
46%

Nekem nincs ilyen elvárásom.

Van olyan is, amikor nem kell fizetés a teljes élethez.

2022. márc. 9. 06:35
 13/29 anonim ***** válasza:
68%

12

És azt mégis hogyan képzeled? Rajtad élősködik majd?

2022. márc. 9. 06:38
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, a 4-es kommentedre reagálva, ... azért magad sem gondolod komolyan, hogy itt csak a nők szavaztak?!
2022. márc. 9. 07:06
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nettó 250-300 között.

(Én nettó 400-at keresek)

28n

2022. márc. 9. 07:17
 16/29 anonim ***** válasza:
54%
Netto 400 az alja, hogy éljünk, ne csak nyomorogjunk. Én 320-at keresek. A férjem viszont most millió felett keres kicsivel. Ennek nagyon örülök, de ez sem fog örökké tartani. Összbevételnek min 700-800 között kell lennie, hogy merjek vállalni gyereket is.
2022. márc. 9. 07:51
 17/29 anonim ***** válasza:
72%

Annyit várok el amit én is tudok hozni a konyhára. Kb 500 ezer \ hó.

27/N

2022. márc. 9. 07:55
 18/29 anonim ***** válasza:
60%

Anyátok pitsáját azt. A HIVTALOS KSH átlagkereset is csak valahol bruttó 500 ezer ft körül van és bevallottan ebből kihagynak rengeteg embert (5 fő alatti vállalkozásokat stb). Más statsztikák szerint is a lakosság 70%-a nem éri el az átlagbért. Ergo kevesen keresnek nagyon jól a többség nagyon szarul. A medián bér valahol nettó 220-240 ezer ft körül van.

Milyen 800 ezer meg 1 millió? Ti milyen kißaszott álomvilágban éltek?

2022. márc. 9. 09:39
 19/29 anonim ***** válasza:
Engem sosem érdekelt, mennyit keres a pasi, én is dolgozom, van hol élnem, van autóm, el tudom magamat tartani.
2022. márc. 9. 09:50
 20/29 anonim ***** válasza:

Az életminőség rengeteg máson is múlik. Én annyit "várok el", amennyit én is megkeresek, illetve inkább azt, hogy tartson legalább ott az életben, mint én. Jelenleg én 230-at keresek, plusz a PhD miatt kapok még 140 ezer ösztöndíjat. Párom 260 körül keres. Teljesen jól megélünk. Mindkettőnknek van autó, kertes családi házban élünk a főváros mellett. Nincs hitelünk, még sosem kellett spórolnunk vagy összehúzni a nadrágszíjat. De mondjuk luxusdolgokra és több millió forintos Maldív-útra nincs is igényünk.

Ezt azért írom, mert a fizetés csak egy kis része a dolognak. Nagyon nem mindegy, hogy milyen háttérrel jön a másik. Akit sajnos pucér fenékkel, nulla támogatással szinte kidobtak otthonról a szülei 18 évesen, ő tényleg nem tud megélni.

2022. márc. 9. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!