Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este sokkoltam a szüleim, pedig csak őszinte voltam velük. Szerintetek nem kellett volna? Vagy jogos a csalódottságuk?

Figyelt kérdés

Budapesten élek és havonta egyszer meglátogatom a vidéken élő szüleim. Így történt ez most is, csak sikerült "hangulatossá" tennem a hétvégét.

Előhozakodtak a barátnő, feleség, család és gyermekvállalással. Már egy ideje voltak erre utaló célzások, de ezúttal konkrétan kérdőre vontak, hogy mégis mikor kezdek el a jövőmmel foglalkozni.

Szó szót követett és kifakadtam. Megmondtam nekik, hogy soha. Letettem erről és elengedtem a párválasztást. Az elképedésből fakadó miértek hallatán közöltem velük, hogy azért mert egy csődtömeg vagyok.

Nem kellek a nőknek. Nem vagyok férfias. Nettó 350 ezres fizetéssel mire fel akarjak gyereket. A szüleim amúgy sem tudnának anyagiak dolgában segíteni. Nem is várom el tőlük. Magyarán kipakoltam, hogy egy toxikus, szerencsétlen, magamba fordult balfék vagyok. Nem haragszom én a nőkre vagy a világra. Nőként én sem választanám magam társként. Inkább tudatosan megkímélem magam a fölösleges köröktől és csalódásoktól.

Apa néma csendben maradt. Anya könnyekben tört ki. Porig rombolhattam bennük egy világot? Másnak hittek? Tényleg önző vagyok amiért ismerem magam és őszintén megvallottam, hogy mit érzek és gondolok? 30/f

2022. márc. 6. 20:22
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
88%
Őszintén remélem, hogy trollkodsz! Ha meg nem, akkor pszichológus 1-2 év alatt rendbe rak, erre bőven sok a fizetésed. Hajrá!
2022. márc. 6. 20:49
 12/48 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező? Hol van az erőd? Hol van az önbizalmad? Tudod mi az a férfi? Nőként nagyon szomorú volt olvasni a soraidat! Itt nem arról van szó, hogy milyenek a nők. Itt arról van szó, ahogyan saját magadhoz és a férfiassághoz állsz! Neked nagyon nagy szükséged lenne egy pszichológusra és egy küzdősportra. A szüleidnek ez fájhatott igen, mert ez az ő kudarcuk is.
2022. márc. 6. 20:49
 13/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez elsősorban nem a fizetesemrol szólt, de ez is elhangzott, mint sok egyéb. Én magam nem tekintek magamra férfiként. Vannak komplexusaim. Viszont, ha nem kell ezzel foglalkoznom, jól el vagyok a vilagomban. Sportolok, olvasok, programokat csinálok magamnak. Mindig is az átlagosnak mondott nőknél próbálkoztam. Volt is ilyen barátnőm. Szerettuk egymást, mégis megfeneklett kapcsolat. A szüleim benne láttak a felesegem. Olyan nagy gond nekik, hogy beletorodtem egy bizonyos elethelyzetbe?
2022. márc. 6. 20:54
 14/48 anonim ***** válasza:
82%
A Te életed, mit erőltetik?
2022. márc. 6. 20:59
 15/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves és segítő válaszokat. Elnézést az ékezetek hianyaert. A valaszaim már telefonról írom. Nem, nem trollkodom. Nem célom mások hergelese és főleg Nem így kívánom szorakoztatni magam. És nem szeretném ha ez a kérdés a nők pocskondiazasaba csapna at. Gondolkodtam már pszicholosban is, bár nem tudom miben segithetne.
 16/48 anonim ***** válasza:
97%

Nekik joguk van csalódottak lenni, neked meg jogod van szinglinek lenni.

Majd megbékélnek vele.

17/48 anonim ***** válasza:
88%
Az én fiamnak is vannak komplexusai, nincs barátnője sem, de mint anya tudok róla, mer róla beszélni és nem bőgök,ha azt mondja, hogy szerinte sose lesz nője. Fura szüleid vannak. Azért vagyunk, hogy támaszok legyünk. Nem azért, hogy számon kérjük a kölköt és ha annak nem megy a mi elvárásunk, akkor taknyunk nyálunk egybefollyon.
2022. márc. 6. 21:00
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
17. Minden tisztelet, kiváló szülő vagy!
2022. márc. 6. 21:01
 19/48 anonim ***** válasza:
82%

A Párom 200at keres én majdnem a dupláját..

Nem ez volt a szempont!!!

2022. márc. 6. 21:09
 20/48 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit tegyek? Ma nema csendben jöttem el otthonról. Jobb, ha most egy ideig nem beszélek a szuleimmel? Én nem akartam őket megbantani, de hazudni sem tudtam. Egyáltalán, lehet ezen erdemben segíteni?
2022. márc. 6. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!