Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel nem fura a Wolt és Foodpanda futár férfiak "felmagasztalása"?
Ez a munka gyakorlatilag egy betanított gyári munkás értelmi szintje, mégis úgy adják elő mintha valami menő, vagány hú de micsoda nagyon jó karrier, szakma lenne és milyen büszke lehet aki bekerül oda.
Ezek a szerencsétlen futár pasik meg gondolom nem értik miért kerülik őket a nők.
Szerintem nem istenesítik a futárokat a nők, szimplán csak egy viszonylag jó munka amit bárki csinálhat.
Tökéletes egyetem mellett nyári munkának vagy éppen ha valakit kirugnak ideiglenek munkának.
Legalább 2x annyit fizetnek, mint egy gyári munkánál és folyamatosan úton vagy, új emberekkel találkozol, beszélsz stb... Nekem egy kifejezetten jó élmény volt biciklivel Budapesten futárkodni a nyáron egyetem mellett.
Meg persze jó mozgás volt napi 60-100km-t letekerni.
34.-re.
Ja, de az irodában van légkondi, nem üti el kocsi, nem késeli le C ügyfél a bicajért, ha megsérül a lába nem esik ki hetekre, nem ciki a csajának a társaságban, ...
34# Mondjuk ez nem olyan munka amit évekig lehet csinálni.
Pl.: BKV buszok mögött szinte megfulladtam és elég sokszor kellett a közelükbe keverednem biciklis futáként.
A sok szmog beszívása szerintem éveket vesz le ha valaki sokáig csinàlja.
Ideiglenek munkának tökéletes, de hivatásnak már necces.
36.-ra.
A nők ábrándoznak futárokról, öltönyös, kigyúrt biztonsági őrökről, fekákról,...
DE! Haza és a barátnőknek nem ezeket viszik bemutatni, sőt nem is beszélnek erről, még a "barinőiknek" sem, mert ciki.
Férfi példa.
100-ból 90 egészséges, hetero férfi kegyetlenül megrakná, de az anyjának, gyerekeinek, munkatársainak nem mutatná be: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!