Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel nem fura a Wolt és Foodpanda futár férfiak "felmagasztalása"?
Ez a munka gyakorlatilag egy betanított gyári munkás értelmi szintje, mégis úgy adják elő mintha valami menő, vagány hú de micsoda nagyon jó karrier, szakma lenne és milyen büszke lehet aki bekerül oda.
Ezek a szerencsétlen futár pasik meg gondolom nem értik miért kerülik őket a nők.
# 9
az nem számít.
egy nő egy férfi szemében akkor is nő ha trágyát lapátol.
Fordítva már nem ez a helyzet.
Figyuka, ezt a munkát is kell végezni valakinek, és nyilván azokat szólítják meg, akiknek ez számításba jöhet, nem az orvosokat, mérnököket.
Különö9sebb végzettség nélkül meg mindig jobb meló, mint a gyárban. Ha jól tudom, valahol olyasmit olvastam, nem is fizetik őket rosszul.
Én már azt sem értettem sosem, hogy olyan szolga fiúk, mint a pultos, mixer, edző, mitől hiszik, hogy valakik? Ez a futár dolog meg csak ezen az oldalon van felhájpolva.
A "személyzet", tudja, hogy hol a szintje! Volt pizzafutár aki nálam is próbálkozott, vissza is vettem a borravalót, és többet nem rendelek tőlük.
18.-ra.
Én konkrétan tudok burkoló srácot, akinek megvan a havi 600+, legálisan, adózva. Sok csaj le sem köpi, mert "csak melós".
Viszont érdekes...könyvtáros haveromnak sem bikini modell a csaja, pedig ő 2 diplomás, és elég sportos. Csak csóró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!