Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik egyes nők h akkora nagy szám velük lenni h minden egyes férfi a végtelenségig tűri majd h szórakoznak vele?
Egyébként ez egy létező jelenség. Sok férfi valóban a "végtelenségig tűri, hogy szórakozzanak vele". Ez viszont a férfit és a nőt is minősíti.
Ez nem azért van, mert a nő akkora "nagy szám" lenne, hanem mert van annyi esze, hogy rájött mivel lehet a pasast irányítani. Ami az esetek többségében a szexre vezethető vissza. A nőnél van a p*nci, és ezért egyes férfiak "lemennek kutyába". Azt csinál a nő amit akar, az orránál fogva vezeti a férfit. Sok férfi a szex által kötődik, mert olyankor oxitocin és egyéb hormonok szabadulnak fel a szervezetben, amik még inkább egyfajta "függőséget" okoznak. Amelyik férfi nem képes meghúzni a saját határait, és hagyja hogy a szex általi kötődés irányítsa az életét, az már vessen magára.
Ez sajnos egy létező jelenség, vannak ilyen emberek akik így élnek, kár lenne tagadni. Normális gondolkodású nők és férfiak is ki tudnak alakítani egészséges kapcsolódást a másik nemmel, ha mindkét fél kijelöli a saját határait. Egészséges esetben senki nem szórakozik a másikkal és senki nem hagyja hogy szívassák.
Akinek nem inge, ne vegye magára sem női, sem férfi oldalról!
Sok férfi lemegy papucsba, mert nagy a p*na hatalma. Sajnos láttam, sok pasit akik teljesen alávetík magukat a nőknek. Persze nem mindegyik nő ilyen. De sok vam. Volt 2 ilyen nővel dolgom. A vége az volt hogy alig éreztem férfinek magam mellettük. Kicsinálnak lelkileg, ha hagyod. Bármilyen jó a szex. Bármilyen szépek. Az ilyen uralkodni akarok a másik felett mert én vagy a NŐ az ilyenek én messzire kerülöm.
Amúgy sok ilyen fajta nő phsziológiai szemmpontból sérült. Megalázták. Bántották. Szülők elkényeztették. Nincs megelegédve önmagával és ebben éli ki magát.
26/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!