Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a korkülönbség jelenthet problémát?
Figyelt kérdés
Én 31/N, ő 44/F.
Lehetne ez egy működő dolog?
Egyik se akar családot.
Idővel kijönnek a különbségek?
Ennyi idős férfiak: ilyenkorú nőkkel mi a tapasztalat?
Zavarna titeket hogy ennyivel fiatalabb??
Lányok: hogy működött ha volt ilyen? Nem bántottak titeket ilyen "sugardaddy" hülyeségekkel?stb.
2022. febr. 23. 09:33
1/6 anonim válasza:
Nem olyan durva különbség, köztünk több van, de egyáltalán nem jön át. Leginkább attól függ, milyen a személyiségetek. Párom, bár majd 20 évvel idősebb nálam, fitt és pörgős személy, sohasem unatkozunk, így teljesen jól megvagyunk. Ha bepunnyadt papa lenne nagy hassal meg kopaszodó, elnyűtt fejjel, nem jöttünk volna össze.
2/6 anonim válasza:
Szerintem 30 fölött már nem vészes akár az ilyen korkülönbség sem. Az sokkal rosszabb ha mondjuk a lány 20-as évei elején a férfi meg 30-as évei közepén/végén jár.
3/6 Dr.med.habil. Genya válasza:
Nekem nem kéne 13 évvel idősebb hapsi, de ez csak én vagyok, de roppant zavarna, hogy pl nem ugyan azokon a dolgokon nosztalgiázunk, most nem ugyan azon a popkultúrális hülyeségeken nevetnénk. Vagy ha én már egy 50 éves nő vagyok, ő már egy 63 éves majdnem bácsi.
De szerintem, ha téged ennyire más véleménye érdekel, te se erőltesd. Szerintem ez a legrosszabb, mikor más-mások véleménye miatt gondolkozol el valamin...
4/6 anonim válasza:
Pont ugyanez a felállás volt nálunk, mikor összejöttünk, én 31, ő 44 :) Most 32 és 45, de már nem vagyunk együtt, nálunk nem működött, nem volt így konkrétan kimondva, de tényleg a korkülönbség volt az oka. Komolyat akartunk mindketten. De attól még másnak sikerülhet és sikerül is.
5/6 anonim válasza:
Már korábbi, hasonló kérdésekre válaszolva is leírtam, hogy két olyan párt is ismerek, akik között több, mint 15 év korkülönbség van és már több, mint 20 éve együtt vannak harmonikus kapcsolatban, gyerekeik is születtek. Semmiképp nem kizáró ok tehát egy ekkora korkülönbség.
6/6 anonim válasza:
Köztünk 13 év van.Nekünk jó.
37N/50F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!