Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tindert lehet csak szigorúan barátkozás céljára használni?
Figyelt kérdés
38 éves férfi vagyok aki szerintem aszexuális, volt már többször barátnőm de valahogy nem élvezem a szexet, nem vágyok nőre de barátra igen, jó lenne barátokat találni ott..2022. febr. 22. 12:58
1/6 anonim válasza:
Nem ismerem nagyon az oldalt, de biztos van bemutatkozó rész, oda írd ki, hogy csak barátkozni szeretnél vagy ha nagyon őszinte akarsz lenni, akkor azt, hogy aszexuális vagy. Egyébként szerintem vannak fórumok, ahol szintén aszexuálisokkal tudsz ismerkedni.
2/6 anonim válasza:
Egy barátnőm is unalomból lépett fel, mindenkit jobbra húzott.
Lehetséges, vannak ott mások is akik csak barátkoznak, de készülj fel a sok vaksira is (bár ez inkább férfiakra jellemző, tapasztalataim alapján)
3/6 A kérdező kommentje:
1. Van de az borzalmas.. igazi bolondok vannak ott
2022. febr. 22. 13:09
4/6 anonim válasza:
Egy szexpartner keresőt? Mondjuk akkor már a Rosszlányokat próbáld!
5/6 anonim válasza:
A Tinder szerintem nem szexpartner kereső. Én találtam ott barátokat, kapcsolatot, szexet is. Ki mire használja..
6/6 anonim válasza:
Be tudod állítani, hogy csak a férfiakat mutassa. Nincs ebben semmi szégyellni való. Meleg vagy de még nem jöttél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!