Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek után már biztosan menthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után már biztosan menthetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Saját magammal gyermekkoromtól kezdve nem voltam kibékülve. Mindig is a hibáimat láttam meg magamban, sohasem tudtam magamra vonzó férfiként tekinteni. Ez odáig fajult,hogy teljes mértékben egyoldalú lett az étkezésem és sokszor evés után mindig bűntudatom volt,hogy már emiatt biztosan el fogok hízni.

A női nem tagjaival sohasem tudtam beszélgetni. Nem éreztem magamat jól a közelükben, elszégyelltem már attól is magamat ha mellettem voltak. Kerültem őket egész életemben hiszen ez volt számomra a természetes. Annyira el voltam tőlük is szigetelve,hogy már a hangjuk is furcsa volt számomra. Az egyetem alatt sem történt úgy igazán változás. Maximum annyi,hogy köszönő viszonyban voltunk egymással, de semmi több. Ott sem tudtam baráti kapcsolatokat vagy párkapcsolatot kialakítani. Egyszer az egyik szóbeli vizsgán után történt,hogy az egyik lány csoporttársam minden előjel nélkül beszélgetést kezdeményezett velem. Nagyon elszégyelltem magamat és kellemetlen is volt de tartottam magamat és próbáltam normálisan viselkedni. A vizsga után megvárt míg végeztem és felajánlotta számomra,hogy együtt is tanulhatnánk a többi vizsgáinkra a kollégiumi szobájában. Ettől annyira leblokkoltam,hogy nem tudtam normálisan viselkedni és visszautasítottam. Csak arra tudtam gondolni,hogy nekem nem szabad közel engedni senkit sem magamhoz mert nem merem felvállalni magamat az emberek előtt. Ha a tükörbe nézek szó szerint az életkedvem is elmegy.

2022. jan. 1. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Men up
2022. jan. 1. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Na akkor hagytad ki életed valószínűleg utólsó lehetőségét hogy p...ihoz juss úgy hogy ne fizess érte esetleg!
2022. jan. 1. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudtam mindig is,hogy bamba vagyok, de hogy ennyire..
2022. jan. 1. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen mélyen gyökerező önutálat meg még nem tudom milyen lelki problémák gyógyításához szakember kell, pszichológustól kérj segítséget mielőbb.
2022. jan. 3. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust
2022. jan. 3. 16:03
 6/6 Dzsoki ***** válasza:
100%
Kérdező!Jó úton jársz!Azt már képes vagy felfogni,hogy ennyire bamba vagy.Mit vársz tőlünk?Mi,mindannyian benne lettünk volna egy együtt tanulásban.Nem vagy menthetetlen,de legközelebb,mondjál igent az együtt tanulásra!
2022. jan. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!