Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó lenne bevezetni egy havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lenne bevezetni egy havi 300e forintos összeg kiutalásáról azoknak a férfiaknak, akik nem tudnak nőhöz jutni?

Figyelt kérdés

Ezt az ötletet a youtube -on i**cel tv vetette fel és szerintem ebben több is van, nem csak kárpótlás.

A férfiak egy része inkább választaná a 300e forint kiutalt pénzt és tagadná meg a csajozás lehetőségét, így biztosítva a terepet a többi férfinak. Természetesen azért prostikra szabadna költeni, de államilag ellenőrzött körülmények között. Közbe azok a férfiak, akik a játékban maradást választják, nem csak nőkkel, de a munkaerőhiány miatt magasabb fizetésekkel találnák szembe magukat. Az alapjövedelem modell egy jóval modernebb és motiválóbb formája valósulna meg.

A valóban ronda férfiaknak is jó lenne. Így nem lenne égő a sorsuk, mert egy kategóriában lennének Chadekkel.

2022. febr. 22. 00:47
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
39: A szingli anyuka az államra történő támaszkodás helyett akár még jobbra is húzhatná a 2000 kérők közül valamelyik nem Chadet Tinderen és meg van oldva a problémája.
2022. ápr. 18. 23:06
 42/47 A kérdező kommentje:
39: Etikátlannak tartom, hogy az én pénzemből tartsa el az állam, miközbe neki legalább megvolt a lehetősége a családalapításra, míg nekem nem.
2022. ápr. 18. 23:09
 43/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, amíg az alkesz, fogatlan, segélyen élő férfiak is gyereket csinálnak, addig egy incel sem lenne reménytelen...gondolom én.
2022. ápr. 18. 23:22
 44/47 A kérdező kommentje:
43: Pedig pont ebből a példából látszik, hogy nem azon múlik a dolog, hogy mit érsz el az életben és mennyire fejleszted magad. Egy ilyen társadalom viszont nem fog működni hosszú távon, illetve már most látszik, hogy egyre kevésbé működik.
2022. ápr. 18. 23:36
 45/47 anonim ***** válasza:
Tehát a 43-as példából kiindulva, ha nem a külső (mert azért az alkeszon is meglátszik, hogy az) pénz a probléma forrása, akkor szerinted micsoda?
2022. ápr. 19. 00:13
 46/47 A kérdező kommentje:
45: Amikor összejöttek, a csávó még menő partiboy volt. Aztán túl sokat ivott és "leeresztett", a csaj viszont továbbra is együtt van vele még egy ideig -> majd lesz belőle egy szingli anyuka, aki rosszul választott és nekem kell fizetni érte, miközben ugyanabban a klubban, ahol a csávót felszedte, engem levegőnek se nézett.
2022. ápr. 19. 00:23
 47/47 A kérdező kommentje:

A családalapítás egy felelős döntés, ami nem alapulhat csak a kinézeten vagy a hiperszociális jellemen. A nőket ösztöneik persze ebbe az irányba terelik a civilizáció előtti világ miatt*, ugyanakkor ne tekintsük őket állatnak, szerintem ha szükség lenne rá, tudnának felelős döntést is hozni az eszük segítségével.

*: Más kérdés, hogy én a civilizáció előtti ösztöneimnek megfelelően nem tudok odamenni a nőt felszedő Chadhez jól megtaposni őt, mert a társadalom által meghatározott törvények azt tiltják, pedig 60000 évvel ezelőtt ez lett volna egy társadalmilag értéktelen barommal.

2022. ápr. 19. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!