Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó lenne bevezetni egy havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó lenne bevezetni egy havi 300e forintos összeg kiutalásáról azoknak a férfiaknak, akik nem tudnak nőhöz jutni?

Figyelt kérdés

Ezt az ötletet a youtube -on i**cel tv vetette fel és szerintem ebben több is van, nem csak kárpótlás.

A férfiak egy része inkább választaná a 300e forint kiutalt pénzt és tagadná meg a csajozás lehetőségét, így biztosítva a terepet a többi férfinak. Természetesen azért prostikra szabadna költeni, de államilag ellenőrzött körülmények között. Közbe azok a férfiak, akik a játékban maradást választják, nem csak nőkkel, de a munkaerőhiány miatt magasabb fizetésekkel találnák szembe magukat. Az alapjövedelem modell egy jóval modernebb és motiválóbb formája valósulna meg.

A valóban ronda férfiaknak is jó lenne. Így nem lenne égő a sorsuk, mert egy kategóriában lennének Chadekkel.

2022. febr. 22. 00:47
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
89%

@25

Valóban a jóléti országokban kisebb a szülési hajlandóság, de ezt nem azzal lehet ellensúlyozni, hogy elvesszük a jólétet, hanem elsősorban ismeretterjesztéssel, és ösztönző politikával. Itt már is oda érkeztünk, hogy a Fidesz alapvetően jó elméletek mögé rejti a lopást, de maga az elképzeléssel semmi baj sincs.

2022. febr. 22. 15:11
 32/47 anonim ***** válasza:
94%

30

Nem elég, hogy incelkedsz itt, de még rasszistáskodsz is, nem semmi teljesítmény.

2022. febr. 22. 15:12
 33/47 anonim ***** válasza:
94%
Én inkább az internetet venném el tőlük, hogy ne olvassanak baromságokat.
2022. febr. 22. 15:15
 34/47 anonim ***** válasza:
72%

Nem csak a csajozáshoz nem értesz, a pénz kereséshez se? Nem b@szná az egódat, hogy erre se vagy képes?

Nem érdemelnétek meg azt a pénzt, de hálistennek ez sose fog megvalósulni.

Inkább szednétek össze magatokat aztán viselkednétek normális emberként, ahelyett hogy a chipset zabálva ültök a gép előtt és f@szságokat kérdeztek.

Nektek nem csak a külsőtökkel van a baj, hanem a belsőtökkel is. Ilyen buta, tudatlan, önző, nagyképű és hisztis férfiakat még nem láttam! Kapjátok össze magatokat, oszt tegyetek a céljaitokért, mert a hülye kérdések kiírásából, az állandó hisztizésből és a nők szidásából nem éltek meg!

Ilyen gondolkodással, hogy neked pénz kéne, mert ronda vagy, sose lesz senkid. Alakítsd magadon, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, ha dagadt vagy, fogyj le meg alakítsàl ezen az idióta gondolkodásmódodon oszt ledz valakid. Addig ne hisztizzél.

2022. febr. 24. 12:33
 35/47 anonim ***** válasza:
62%
Az "ingyen pénzt" sosem rossz.
2022. ápr. 18. 11:06
 36/47 A kérdező kommentje:

"Nem csak a csajozáshoz nem értesz, a pénz kereséshez se? Nem b@szná az egódat, hogy erre se vagy képes?":

Nem érted.A dolog lényege, hogy szerintem sok férfi viszont inkább választaná a kiesést a munkaerő és párkapcsolati piacról és jól ellennének a prostituáltakkal meg a videójátékokkal. Azok a férfiak viszont (pl én), akik viszont ebben a környezetben is a versenyzést választják, egy jobb munkaerő és párkapcsolati piacon találnák magukat.

Az ötlet hasonló egyébként Karácsony alapjövedelmére, csak tovább megy azzal, hogy az incelek mostani helyzetét is figyelembe veszi.

2022. ápr. 18. 15:01
 37/47 anonim ***** válasza:
84%

De értem, lusták vagytok dolgozni. Egy nőnek se fog az a férfi kelleni, aki ingyenélő. Arra nem jár pénz, hogy te szerencsétlen vagy a nőkkel. A fizetésedből fizess ki egy prostit. Ennyi. A karácsony meg valszeg azt se tudja mi ez a buz.i incelkedés.

A másik meg. Ilyen szerencsétlenek kapják a pénzt, mondjuk a szegények helyett? Vagy az egyedülálló szülők helyett? Vagy a fogyatékkal élők helyett? Gondolkozz már komolyan, a kérdésed is kurvár@ etikátlan.

2022. ápr. 18. 15:27
 38/47 A kérdező kommentje:

"Egy nőnek se fog az a férfi kelleni, aki ingyenélő." -

"Ilyen szerencsétlenek kapják a pénzt, mondjuk a szegények helyett?"

"Vagy a fogyatékkal élők helyett?"

Nem látod az ellentmondást? Nyilván a szegények és a fogyatékkal élők a te világképedben incelek, így megkapják a pénzt.

"De értem, lusták vagytok dolgozni." - "A fizetésedből fizess ki egy prostit.":

Itt egy újabb ellentmondás. Egyébként a magyar prostikat néztem, de nekem elég csúnyának és prolisnak tűnnek. Nyáron viszont megyek Thaiföldre.

"Vagy az egyedülálló szülők helyett?":

A szingli anyukáknak pont, hogy etikátlan pénzt adni. Többnyire azért kerülnek ebbe a helyzetbe, mert rosszul választottak partnert. Ha a kevésbé jó pali, de rendes dolgozó férfit választották volna, nem kerültek volna ebbe a helyzetbe. Ha tudták volna, hogy az államra nem támaszkodhatnak, talán ezt a férfit választották volna.

"A karácsony meg valszeg azt se tudja mi ez a buz.i incelkedés.":

Mert az ő idejében még nem létezett ez a megoldandó probléma. Ez csak az okostelefonok korában kezdődött.

2022. ápr. 18. 22:57
 39/47 anonim ***** válasza:
Jézus, te nagyon hülye vagy. A szingli anyukáknak etikátlan pénzt adni? Hát amelyiknek meghalt a férje te szerencsétlen?? Na most itt minden kiderült rólad. Én ilyen emberrel nem beszélek. Fulladj bele a magànyodba 40 éves szűzként.
2022. ápr. 18. 23:04
 40/47 A kérdező kommentje:
Egyébként meg jobb szegény családos embernek lenni, mint incelnek. Mind a mentális egészség, mind a jövő szempontjából (később lehet a gyerekeknek sikerül és eltartanak)
2022. ápr. 18. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!