Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borsodban hogy csajoznak a 20-on éves, 30-as pasik, ha ott a nettó átlagbér alig éri el a 200 ezret? Mert ugye ezen az oldalon az megy, hogy ha nem keresel minimum 250-300 ezret, akkor kiröhögnek a nők. Borsodban ez a bér már mérnöki összeg.
Fiatal férfi ott is ha elmegy szakinak, vagy 40 óránál bőven többet is bevállal, akkor tud sokat keresni. Az átlagbér az átlag, de fiatalon sokan még bírják húzni az igát, többet bevállalnak több pénzért.
A volt lakótársam 22 évesen keresett vidéken havi 300 ezret pizzériában dolgozva. Csak ő éppen heti 5-6 napon 12-14 órákat dolgozott.
Ez egy buta kérdés, mert:
- a csajozás nem az átlagbér függvénye,
- bazban az átlagbér alacsonyabb,
- az hogy mi megy az oldalon nem feltétlen tükrözi a valóságot,
- ezen az oldalon sok az incel, akiknek minden probléma, ami a csajozáshoz kapcsolódik,
- a mérnökök általában hajlanak az incelségre, meg sokszor kockák,
- a csajozás tehát nem függvénye sem a fizetésnek, sem a mérnökségnek, sem baznak, sem a gyaknak. Csajozz szabadon!
250-300 ezer ft az nagyon kevés
Pesten ja, ott 320 az átlag. De országosan 270 k9rül van az átlag, amit Pest nagyban felhúz, szóval még annyi sincs az. És tudom mennyit keresnek a borsodi, miskolci gyárakban soron. 130-140-et, sok túlórával 170. Miskolcon élnek a szüleim, sok haver, azért tudom. Legalább egy 100-130 nettóval kevesebb jut ott. Persze ott is vannak kiemelkedőek, csak kevesen.
En a kérdésre feleltem.
300 ezer ft. ot kereső férfivel nemigen allnak le az értékesebb Nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!