Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Borsodban hogy csajoznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borsodban hogy csajoznak a 20-on éves, 30-as pasik, ha ott a nettó átlagbér alig éri el a 200 ezret? Mert ugye ezen az oldalon az megy, hogy ha nem keresel minimum 250-300 ezret, akkor kiröhögnek a nők. Borsodban ez a bér már mérnöki összeg.

Figyelt kérdés
Mégis rengeteg párt látok ott (csinos nővel), mikor szüleim városában járok Borsodban.
2021. márc. 21. 10:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Pont nem, mert ha egy Nő gyereket is akar, akkor nem lesz elég a netto 200
2021. márc. 21. 11:20
 22/37 anonim ***** válasza:

Ezen a fórumon állandóan mindig a "diplomáslányokat" ajnározzák.

Tudnék én olyan "diplomáslányt" mutatni, aki abban hisz, hogy a világot 6 nap alatt teremtették...

Attól, mert valaki "diplomáslány", még nem biztos hogy okos...

2021. márc. 21. 11:21
 23/37 anonim ***** válasza:
Tudnék en is mutatni olyan nem diplomás Nőt aki okos, es az ellenkezőjét is. De ettől meg a diplomások kozott több a jobban kereső, okos Nő, mint a nem diplomások között.
2021. márc. 21. 11:24
 24/37 anonim ***** válasza:

Persze. Ertem. Én netto 400 korul keresek. Bp. Szerintem ez itt eléggé alacsony fizetés.

2021. márc. 21. 11:26
 25/37 anonim ***** válasza:

21. Ahhoz képest rengeteg férfinek van gyereke, aki nem keres 200 nettót.

24. Ez igaz. Egyedül élni, meg még jó életszínvonalon élni, meg még jövőt is tervezni Budapesten tényleg kevés 400 ezer is. Egy jó barátom is Budapesten él és mérnökként 450 ezret keres és ismerem a problémáit, ugyanezeket meséli ő is.

2021. márc. 21. 11:33
 26/37 anonim ***** válasza:
26%

Én Nő vagyok...úgy nézem ez nem nyilvávaló mindenkinek. 😊

És igen, sok olyan férfinek van gyereke aki 200at sem keresi meg. Ők szoktak panaszkodni, hogy miért lett csak ennyi a bére ebben a hónapban, megint cipő kell a gyereknek, nincs pénz nyaralni.

(Könyvelő vagyok, ezért rendszeresen talalkozom ezekkel)

Értelmes Nő nem szül csóró pasinak. (Szerintem) És hiába keresek "gyakori szemmel" jól, szerintem ez nem sok, egy férfitől pedig ugyanez a bér egyenesen kevés.

2021. márc. 21. 11:51
 27/37 anonim ***** válasza:

Veszünk egy zacskó tökmagot, együtt elmajszoljuk, aztán adj neki.

Hát így csináljuk, báttya

2021. márc. 21. 12:14
 28/37 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk itt setét lenézett Borsodban alacsonyabbak az ingatlan árak. Pesti panel garzon árából itt 2+fél szobás lakást veszel. Azért egy komoly kapcsolathoz kell egy albérlet vagy egy saját otthon. A búza téri zöldség piac olcsóbb mint a Lehel téri.....Ergó itt kevesebből is lehet a pesti életszínvonalat hozni.
2021. márc. 21. 13:23
 29/37 anonim ***** válasza:
srácok pesti vagyok valaki meg tudna dobni egy átlag munkával-és átlag fizetéssel?Sajnos nekem csak versenyképes jutott :( 200N
2021. márc. 21. 14:32
 30/37 anonim ***** válasza:
Hány nyelven beszélsz, milyen végzettséged van? (Előbbi sokkal jobban számit, mint utóbbi)
2021. márc. 21. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!