Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borsodban hogy csajoznak a 20-on éves, 30-as pasik, ha ott a nettó átlagbér alig éri el a 200 ezret? Mert ugye ezen az oldalon az megy, hogy ha nem keresel minimum 250-300 ezret, akkor kiröhögnek a nők. Borsodban ez a bér már mérnöki összeg.
Ezen a fórumon állandóan mindig a "diplomáslányokat" ajnározzák.
Tudnék én olyan "diplomáslányt" mutatni, aki abban hisz, hogy a világot 6 nap alatt teremtették...
Attól, mert valaki "diplomáslány", még nem biztos hogy okos...
Persze. Ertem. Én netto 400 korul keresek. Bp. Szerintem ez itt eléggé alacsony fizetés.
21. Ahhoz képest rengeteg férfinek van gyereke, aki nem keres 200 nettót.
24. Ez igaz. Egyedül élni, meg még jó életszínvonalon élni, meg még jövőt is tervezni Budapesten tényleg kevés 400 ezer is. Egy jó barátom is Budapesten él és mérnökként 450 ezret keres és ismerem a problémáit, ugyanezeket meséli ő is.
Én Nő vagyok...úgy nézem ez nem nyilvávaló mindenkinek. 😊
És igen, sok olyan férfinek van gyereke aki 200at sem keresi meg. Ők szoktak panaszkodni, hogy miért lett csak ennyi a bére ebben a hónapban, megint cipő kell a gyereknek, nincs pénz nyaralni.
(Könyvelő vagyok, ezért rendszeresen talalkozom ezekkel)
Értelmes Nő nem szül csóró pasinak. (Szerintem) És hiába keresek "gyakori szemmel" jól, szerintem ez nem sok, egy férfitől pedig ugyanez a bér egyenesen kevés.
Veszünk egy zacskó tökmagot, együtt elmajszoljuk, aztán adj neki.
Hát így csináljuk, báttya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!