Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borsodban hogy csajoznak a 20-on éves, 30-as pasik, ha ott a nettó átlagbér alig éri el a 200 ezret? Mert ugye ezen az oldalon az megy, hogy ha nem keresel minimum 250-300 ezret, akkor kiröhögnek a nők. Borsodban ez a bér már mérnöki összeg.
Miskolci vagyok én is (most éppen Budapesten), és azt kell hogy mondjam hogy aki nettó 300-at keres az már a nők felső 10%-20%-ból válogathat Borsodban.
Más kérdés, hogy az igazán jó csajok már 18 évesen elköltöznek innen amikor felkerülnek Budapestre egyetemre.
31. Ez így van. Vidéken a 300 nettóval lehetsz a vakok közt félszeműként király. De ezt nem lenézésből mondom, tényleg ez a helyzet.
Itt egy korábbi válaszoló is ilyen top 5%-ba tartozó nőt írt átlagosnak vagy számára elfogadhatónak, hogy legyen szép, okos, független, keressen jól, stb-stb. Ami egy vicc. Egyrészt sok ilyen nő valóban érettségi után elhúz Pestre amúgy is, másrészt nem mindegy, hogy a felső 5 vagy a felső 20%-ról beszélünk mért még ez a kettő is nagyon mást jelent.
Ja a vidékiek Pestre húznak el érettségi után, a Pestiek meg külföldre. Lehetne ezt sorolni, de nincs értelme...
Ha meg vagy elégedve magaddal és van egy önbizalmad, tökmindegy, mennyit keresel.
Láttam én már 1 milliós fizetéssel is elhízott, gyökér, alholosita balf.szt és nettó 200-al is irigylésre méltó embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!