Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Borsodban hogy csajoznak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borsodban hogy csajoznak a 20-on éves, 30-as pasik, ha ott a nettó átlagbér alig éri el a 200 ezret? Mert ugye ezen az oldalon az megy, hogy ha nem keresel minimum 250-300 ezret, akkor kiröhögnek a nők. Borsodban ez a bér már mérnöki összeg.

Figyelt kérdés
Mégis rengeteg párt látok ott (csinos nővel), mikor szüleim városában járok Borsodban.
2021. márc. 21. 10:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Miskolci vagyok én is (most éppen Budapesten), és azt kell hogy mondjam hogy aki nettó 300-at keres az már a nők felső 10%-20%-ból válogathat Borsodban.

Más kérdés, hogy az igazán jó csajok már 18 évesen elköltöznek innen amikor felkerülnek Budapestre egyetemre.

2021. márc. 21. 14:35
 32/37 anonim ***** válasza:

31. Ez így van. Vidéken a 300 nettóval lehetsz a vakok közt félszeműként király. De ezt nem lenézésből mondom, tényleg ez a helyzet.

Itt egy korábbi válaszoló is ilyen top 5%-ba tartozó nőt írt átlagosnak vagy számára elfogadhatónak, hogy legyen szép, okos, független, keressen jól, stb-stb. Ami egy vicc. Egyrészt sok ilyen nő valóban érettségi után elhúz Pestre amúgy is, másrészt nem mindegy, hogy a felső 5 vagy a felső 20%-ról beszélünk mért még ez a kettő is nagyon mást jelent.

2021. márc. 21. 14:40
 33/37 anonim ***** válasza:

Ja a vidékiek Pestre húznak el érettségi után, a Pestiek meg külföldre. Lehetne ezt sorolni, de nincs értelme...

Ha meg vagy elégedve magaddal és van egy önbizalmad, tökmindegy, mennyit keresel.

Láttam én már 1 milliós fizetéssel is elhízott, gyökér, alholosita balf.szt és nettó 200-al is irigylésre méltó embert.

2021. márc. 21. 18:00
 34/37 anonim ***** válasza:
Egyébként ott vannak a gazdagok: Gabe Newell, Bill Gates. Én inkább maradok az, ami vagyok, minthogy úgy nézzek ki mint azok...
2021. márc. 21. 18:02
 35/37 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá, hogy igen kevés az olyan pesti ember, akinek mondjuk már a dédszülei is pestiek voltak. Legtöbb Tápióröcsögéről bevándorló "mutatnikell hogyjóakocsi" felfogású "újparaszt" ember. Ezt érzitek amikor sznobságról írtok.
2021. márc. 21. 21:21
 36/37 anonim ***** válasza:
Át kell menni Szlovákiába, ott euróban fizetnek.
2021. márc. 21. 22:19
 37/37 anonim ***** válasza:
36 mégis az alja szlovák putris Miskolci Boschban dolgozik. Bár tény és való 365 -375 a €uro
2021. márc. 22. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!