Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy hogy feladjátok vagy legalábbis szüneteltetitek a társkeresést pedig már elmúltatok 30, de bármit fejlesztettetek magatokon nem sikerült sikereket elérnetek a nektek tetsző nőknél?
Figyelt kérdés
Én már 35 is elmúltam de úgy döntöttem inkább szüneteltetem a dolgot, mert ha erőltetem csak olyan nőket vonzok be akik nem az eseteim és ugyancsak elkeseredetten próbálnak társat találni.2022. febr. 21. 19:44
21/25 A kérdező kommentje:
20. Gratulálok a sikeres fogyáshoz.
2022. febr. 21. 21:45
22/25 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én 30 évesen érzem ugyanezt. Másfél éve vagyok egyedül. Sem az online terben, sem a való életben nem koronazta siker a torekveseim. Nem tagadom, picit megviselt, de mindig volt és van ami erot ad és adott. Életmódot váltottam, vannak céljaim. Egyedül is jól tudom érezni magam, de hiányzik valaki az életemből, viszont ezért már nem vagyok hajlandó semmit sem tenni. Csodák márpedig nincsenek. Ha nem keresem a lehetőséget, nem is fog változni a helyzet. Igaz, amikor aktivan kerestem, akkor sem valtozott. Elengedtem a dolgot. Kezdek az egyedulletre berendezkedni. Rosszabb pillanataimban úgy érzem, hogy nem vagyok férfi és hogy egy selejt maradok. Jobb pillanataimbam pedig felszabadultan magam vagyok. Anyagiak szempontjabol nálad rosszabb helyzetben vagyok. Bár az enyém sem remenytelen, de egyre gyakrabban megfordul a fejemben, hogy nem leszek képes eleget tenni a felem iranyulo elvarasoknak.
23/25 anonim válasza:
Kb. 15 eve szuneteltetve van.....
37F incel
24/25 anonim válasza:
Azert erdekes hogy en 160 centi 60 kgal normal bmi vagyok, megis a pasik nagy resze kovernek tart. Ugyanakkor 50 kilosan mar csinos bombazo leszek a szemukben pedig az is normal bmi. A 60 a felso, 50 az alsohatar. Az a 10 kg kulonbseg latszik. A kuratasok szerint a 19es bmivel rendeljezo nokhoz vonzodnak a pasik, ami nalam 50 kgot jelent. Azaz a socany es normal hatara. Az 50 kgot kitarolag ugy tudom fentartani multbeli tapasztalatom alapjan hogy kotelezoen egy orat tornazok mindennap es 1000-1200 kcal csokkentett ch tartalmu kajat eszek. Tekintve hogy egy szelet cukraszdai suti 350-400 kcal es meg csak nem is kremes tortaszelet, egy szelet pizza szintugy, igy gyakorlatilag allando dietazasal es tornaval tarthato fent csak. Ha csak tisztan egeszsegesen eszem, pl. Egy szelet teljes kiorlesu kenyer, sonka sajt zoldseg, utsira vanan, vacsira csirke rizs kisadag,uzsi alma par szem korpas keksz, vacsi rantotta,zoldseg, kisadag kenyer. Ba az mar 1800 kcal korul van es azzal mar bem leszek 50 kg hanem olyan 56 korulre all be. Tehat nem igaz hogy a pasiknak nem tetszenek a koverek csak a normal sulyuak. Mert a normal sulyu sem tetszik. A dietazo sportolo sovany vagy sovanysag hataran mozgo noket szeretik a legjobban. Nyilvan a tul lapos gebet sem szeretik, tehat valahol a sovanysag bmi felso hatarat szeretik.
25/25 anonim válasza:
24/24. Én a 22-es válaszoló vagyok. Nekem a parametereiddel egyáltalán nem lenne gondom. Nem a cimlaplanyok foglalkoztatnak. 177 cm mellé 66 kg tarsul. Lehetőségeimhez merten sportolok is. Ha nyitott lennél rá, ismerkednék veled. Mondjuk az itteni tapasztalatok alapján lehet az lenne a gond, hogy nőkent nem ismerkednel olyan pasival, aki Gyakorin fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!