Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy hogy feladjátok vagy legalábbis szüneteltetitek a társkeresést pedig már elmúltatok 30, de bármit fejlesztettetek magatokon nem sikerült sikereket elérnetek a nektek tetsző nőknél?
Bauzz véletlenül lepontoztam a hetest. :/
Kérdező, szerintem igazad van ebben a hobbi dologban például. Az a baj, hogy sok nő egyszerűen úgy lett szocializálva, nevelve, hogy azt hiszi attól "nő", nőies, ha elégetlenkedik a barátja, férje hobbiján, vagy a tipikus engedély kell a férfinak bulizáshoz. Agyvérzést kapok, amikor olyanokat kérdeznek tőlem, hogy "te így elengeded több napra az élettársad". És ezek a nők azt akarják kb, hogy szarul érezzem magam, meg mit képzelek, hogy nem háborgok a bulizásán. Mi ő gyerek? Én is néha elmegyek barátnőimmel pár napra valahová, nem dől össze a világ.
Mindkettőnknek van hobbija, és egyikünk sem rója fel a másiknak.
A külső.....
Rengeteg férfi a külsővel szemben támasztott elvarasok miatt nem talal párt!
Értem, tehát ha nekem a túlsúlyos nők nem az eseteim akkor egyedül fogok maradni? :)
Ne is haragudj de tudományos kutatások támasztják alá hogy a kövérség egészségtelen akár csak a dohanyzás ami nálam nem kizáró ok, mert egy ideig én is dohányoztam és tudom milyen nehéz letenni
Én pepitában vagyok így, nőként. Nem azt mondom, hogy teljesen elzárkózom az ismerkedéstől, de aktívan nem keresek társat. Amióta szakítottam az előző párommal, már eltelt kb. 3 év, az alatt belekezdtem egy életmódváltásba, fogyókúrába (és eddig le is ment 35 kiló, de azért még van még mit dolgozni rajta) - elsősorban egészségügyi okok miatt, másodsorban azért, mert annak ellenére, hogy nekem személy szerint a kövér test nem illúzióromboló látvány, ha tetszik, ha nem, látom azt, hogy a legtöbb férfinál a legdurvább kizáró ok a nagy túlsúly, sokszor még akkor is, ha ő maga is van ennyire túlsúlyos, és vannak, akik úgy gondolják, hogy ha már ők "ennek ellenére" / "ezért cserébe" jó munkával rendelkeznek vagy okosak, akkor már megérdemelnének egy vékonyabb nőt. A másik projekt, amit már befejeztem, az a fogaim rendbetétele volt.
Én azért szeretnék nagyobb merítésből válogatni párkeresés során, mert akik uramisten élőben akartak volna velem ismerkedni, azok tényleg, beképzeltség nélkül nagyon szinten aluliak voltak hozzám képest... legtöbbször nálam 20-30-40 évvel idősebb / csöves és koszos / gyanús fazonok, vagy ezeknek a kombinációja... amikor én meg legalább igényes vagyok magamra, ápolt vagyok, van egy jobb munkám, átlagon felüli fizetésem, és külsőre jelenleg tényleg annyi bibi van velem, hogy van rajtam plusz.
Persze, nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok, vagy ez az egyetlen hibám (ami még hátráltat az ismerkedésben, az az, hogy introvertált vagyok és nehezen oldódom fel ismeretlenek társaságában, nem fogok mindenkinek a legjobb cimborája lenni 2 perc után meg mindenkivel beszélgetni meg viccelődni, akivel találkozom), de azt is látom, hogy egy vékonyabb testalkattal mennyivel minőségibb férfiak érdeklődnének irántam (külsőre, belsőre is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!