Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők milyen a nektek tetsző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők milyen a nektek tetsző udvarlás?

Figyelt kérdés

2021. okt. 20. 15:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
16%
Azt elfelejtetted odaírni, hogy a valóságot írják le és ne azt,amit kamuzni szoktak.
2021. okt. 20. 15:33
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Naponta rámír, erdeklodik, VAN témája, ami erdekel is, nem szia mizu szinten van, hanem lehet vele rendesen beszélgetni.

Nem fűz masokat, egyszerre kizarolag egyre koncentral csak es csak egybe teszi az energiát.

Alapvetoen gondol ram ha nem is vagyok ott, figyelmes, észreveszi ha van rajtam egy pók, vagy pl mindig elfelejtek hajgumit vinni es meglep vele, ilyesmi:D.

Toleráns ha kések vagy akármi nem kezd hisztibe ettol nem érzi magát lekezelve, abszolut nem kisebbsegi komplexusos, lazán tud fogni dolgokat, vagy pl azt is ha elsore lefekudnék vele, attol még NŐNEK tartana es komolyan venne, azaz érett, komoly.

Felhív lehet vele videochatelni is ugy, hogy nem kizarolag nekem kell keresbi a temákat meg őt szórakoztatni hanem kolcsonosen jol esik egymassal beszelgetni, docoges mentesen, automatikusan jon minden, a nevetes is, egy húron van velem

Érezteti h ő a ffi. Megcsinalja a telom vagy programokat tolt le, vagy el tud nekem ezt azt intezni es ő kéri, hogy reszt vehessen az ilyen dolgaimban.

Es kémia ezerrel!:)imádom ha szexuálisan tud vonzani

2021. okt. 20. 15:36
 3/21 anonim ***** válasza:
9%

Küld egy linket, hogy hétvégén hova megyünk wellneszbe.

28L

Ilyenkor mindig szokott lenni az esti randin.

2021. okt. 20. 15:46
 4/21 anonim ***** válasza:
58%

"Megcsinalja a telom vagy programokat tolt le, vagy el tud nekem ezt azt intezni es ő kéri, hogy reszt vehessen az ilyen dolgaimban."

Hát, nekem inkább kizáró ok lenne, ha hülyének néznek :)

2021. okt. 20. 15:49
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
Amit a párom csinált. Türelmes, figyelmes és nem akart megfektetni az első 3 randin.
2021. okt. 20. 15:55
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanaz, mint #5, csak annyi változtatással, hogy egyértelmű volt, hogy szívesen szexelne. Ennek ellenére vissza tudta fogni magát, nem nyomult, nem taperolt, nem erőltetett szexuális témákat, nem úgy viselkedett, mint egy kanos kutya.
2021. okt. 20. 15:58
 7/21 anonim ***** válasza:
88%

"Naponta rámír, erdeklodik, VAN témája, ami erdekel is, nem szia mizu szinten van, hanem lehet vele rendesen beszélgetni.

Nem fűz masokat, egyszerre kizarolag egyre koncentral csak es csak egybe teszi az energiát."

Ez nekem is alapvető.

2021. okt. 20. 16:04
 8/21 anonim ***** válasza:
7%

Nem az a lenyeg, hogy mit mondasz, hanem, hogy ki mondja :)

37F incel

2021. okt. 20. 16:12
 9/21 anonim ***** válasza:
80%

4#nem az hogy hulyenek nez.

Csak pl eszreveszi hogy zenét csak netrol hallgatok erre rakerdez h miert (mert azt sem tudom hogyan lehet letolteni.)es 2 perc es megoldja.

2021. okt. 20. 16:14
 10/21 anonim ***** válasza:
81%

7#nagyon sokakban nem alap.

Latszik a befektetett energiabol hogy megoszlik e.

Azok a ffiak ritkák akik nem tobb vasat tartanak. Es azokon latszik is hogy sok energiat pakol a nőbe ahol csak egy cél van es nem minden mindegy alapon van a srac hogy majdcsak a sokbol befigyel az egyik. Ez szanalom.

Ritka az olyan akinek kituzott egy no a celja. Es abba tesz bele.

2021. okt. 20. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!