Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
*Ha kizárolagosság érzést kelt legalább, az nagyon sokat dob egy srácon, a többi dolga mellett
12/21 anonim válasza:
4#eshez még
Vagy olyanra gondolj pl nagyon akarsz valamit de nincs rá fedezeted. Erre a kapcsolatrendszerevel el tudja neked intezni olcson.
Szoval nem hulyenek nez hanem ffi, (erős dominans vagy ilyesmi)es intezkedik olyan dolgokban, amikben te nem tudsz nő letedre haladni.
13/21 anonim válasza:
Nekem a tisztelettudó, szóval legyen meg az alapvető udvariasság. Legyen kedves, barátságos.
Nem szeretem a tettetést, a rongyrázast, szóval olyan helyre vigyen, ahol nem kell magam feszélyezetten érezni. Lehetőleg ő javasoljon randihelyszínt, ne nekem kelljen gondolkodni ezen.
14/21 anonim válasza:
Ha tényleg nem fűz közben másokat, hanem csak én kellek neki, akkor nagyon nagy eséllyel a továbbiakban is érdeklődő maradok.
15/21 anonim válasza:
13 as vagyok, nem tudom, mi nem tetszett a valaszomban. Volt pl olyan h előttem másnak a seggét fogdosta majd nekem próbált udvarolni ezerrel hónapokig. Szóval ezért is szerintem a tisztelet az első. Ha az nincs meg, akkor szia.
16/21 anonim válasza:
A 14 valasz meg lefedi az enyemet(11), erre egyik fel masik lepontozva :D
17/21 anonim válasza:
Jo kis baszos pacek still meg tartson el a fiammal egyutt
18/21 anonim válasza:
200 forintos fröccs abból elég 2-3 vagy szalon sör, aztán valami 600-700 forintos olcsó hambi ha úgy van ...
20/21 anonim válasza:
18-as vagyok. Le lettem pontozva mert ki hagytam a feleseket.. elnézést ! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!