Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem igazán kommunikatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem igazán kommunikatív online? Pasija van igaz?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki dohányboltban dolgozik, mindig elbeszélgetek vele.

Facebookon bejelöltem aztán ott nem nagyon írogatott, de válaszolt.

Szóval nesze semmi fogd meg jól.

Utána aztán megint mentem, na jó mondom direkt nem kérdezek semmit, nem leszek paraszt. Aztán elkezdett kérdezősködni, majd beszélgettünk. Kérdezte hogy megy a munka? meg mondta hogy fáj a feje.

Aztán később kiváncsiságból meg megint írtam neki, hiszen azért csak dolgozok, nem járhatok oda folyton.

Aztán írta, hogy bocsi nem ír sokat mert merül a telefonja.

Azzal sincs gond ha nem. Csak ez zavaró, ha nem lehet eldönteni a viselkedéséből.

2021. aug. 16. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak azért beszél veled mert a munkahelyén kedvesnek kell lennie.

Egy barátnőm strandon dolgozik, mindig ismerkednek vele,bejelölik facebookon. Ott már ő se válaszolgat.

Azt mondta megengedi hogy bejelöljék, mert nem akar a munkahelyén bunkó lenni, nehogy szóljanak érte/ne járjanak vissza.

2021. aug. 16. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelmű a viselkedése. Munkahelyén kedves, aranyos veled, a privát életébe viszont nem akar beengedni. Pont. Teljesen mindegy, van-e párja, vagy csak szimplán te nem vagy olyan, aki felkeltené az érdeklődését.
2021. aug. 16. 13:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem.

De én a munkahelyen is bunkó lennék, ha bepróbálkozna olyan ügyfél aki nem tetszik. Ettől függetlenül bunkón is tudnám teljesíteni a feladatomat.

2021. aug. 16. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Látom érted a lényeget...
2021. aug. 16. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, az egyetlen ok, amiért egy nő nem érdeklődik felőled, az, ha pasija van. 🤦‍♀️ Ja, nem.

Egyébként pedig munkahelyen nem lehet veled bunkó. Minden boltban az a szabály, hogy “a vevő az első” - gondolom, a főnöke nem repesne az örömtől, ha elüldözné a vásárlókat a flegma viselkedésével.

2021. aug. 16. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 😆

Tipikus gyks, csak azt a vàlaszt hajlandó elfogadni amivel ő is egyetèrt, így hát elmondom az igazat:

A làny szeret, csak nem mer visszaírni facen , mert a munkàjàt mègjobban

2021. aug. 16. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!