Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem küldik el a nők azt akiről tudják, hogy nem lesz semmi köztük?
Volt egy csaj akiért nagyon oda voltam, de egyikünk sem olyan, hogy egyből mindent bele, szóval sokáig úgymond udvaroltam. Sokat hívtam el, sokszor mentem a munkahelyére látogatni, rengeteget beszéltünk telefonon, ide-oda kisérgettem stb biztos sokan ismerik ezt párkapcsolat előtt. Kaptam is visszajelzéseket, ő is keresett többször ami egy nőtől nem semmi huszonéves korban. A lényeg, rengeteg energiát és reményt tápláltam a lányba, ez hónapokig! Tartott. Aztán lehet kezdett fogyni a türelmem vagy béna voltam tökmindegy de egyre kevesebbet találkoztunk, irogattunk, majd az elmúlt hetekben nem válaszolt még facebookon sem.
Azért nem válaszolt, mert közbe összejött valakivel.
Én értem, hogy én nem kellettem neki vagy az a csávó mérföldekkel jobb mint én, de akkor minek kellett ezt elhúzni amikor látta, hogy nem csak barátként közeledek miért nem küldött el a fenébe? Mi értelme van ennek miért csinálják ezt a nők???
Nem tudom másnál hogy működik, de én is kicsit félénkebb típus vagyok, ennek ellenére nem húzom tovább kb 2 hétnél az ismerkedést. Beszélgetünk előtte neten, ha szimpatikus, akkor elhívom randizni, és max 2. randi után el tudjuk dönteni, hogy mehet-e együtt a dolog.
Igaz nem sok ilyen esetem volt, de mindig így csináltam. Csak azzal folytattam a beszélgetést, akivel megvolt az összhang. Így csak olyat hívtam randira, akivel utána komoly kapcsolat is lett. És huszonévesekkel. Én is 28 vagyok most.
Lehet az a titka, hogy nem értem be ilyen "háááát... adjunk neki egy esélyt" lányokkal. Ennek viszont az lehet a hátulütője másnak, hogy nem havonta, csak 3-4 havonta lesz randija. Bár én az a típus vagyok, aki inkább a kapcsolatba fekteti az energiát, és nem az ismerkedésbe. Sokan mondták, hogy túlagasan van a léc, de sosem érdekelt, és így találtam meg az igazi társat, és így nem ért sok csalódás a randizásból (csak a komoly kapcsolatokból 😅)
Ha nem is volt érted oda, valamennyire tetszhettél azért a lánynak, jólesett neki veled töltenie az időt. Azután szép lassan leépült ez a vonzalom, s ráadásul belépett nála a képbe a nagy Ő.
Ilyen esetek szinte mindenkivel megtörténhetnek, és semmi inkorrektség nincs a dologban. Mivel tetszettél neki, adott neked egy esélyt, s aztán mégsem alakult ki erősebb vonzalom a részéről. A nők egy része ilyenkor hirtelen szakít; míg mások inkább a kapcsolat lassú leépítését választják kivezető útnak, mert azt tartják tapintatosabbnak, ahogy ő is tette. Nem tudható, hogy a férfinak melyik módszer kellemetlenebb. Lényeg, hogy nem vert át, nem ámított a lány, hiszen amint tisztázódott benne, hogy nem tudsz erős vonzalmat kelteni benne, elkezdett kihátrálni. Ez így teljesen rendben van, nincs miért méltatlankodnod.
Igazatok van amúgy... Reggel bal lábbal keltem vagy nemtudom hiszen ő nem volt bunkó csak rá hárítottam. Vagy csak frusztrált a tudat, hogy én lettem az a nyomorult akit minden csaj friendzone-ol 🙂
Meg most nézegettem a nyaralásos képeket a csajról aki tetszik a pasival aki nem én vagyok hehe XD... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!