Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzben van benne egy csinos barátnő, úgy általában?
Exemet csinosnak tartottam. Számomra az volt.
Mennyibe került? Én nem éreztem úgy, hogy bármennyibe is került volna.
Ajándéknak általában valami kézzel (általam) készített dolgot adtam, filléres megoldás és sokkal személyesebb mint venni valami szart.
Programok között szerepelt túrázás, kutyasétáltatás, biciklizés, tollaslabdázás stb. ezek mind szinte ingyenes dolgok.
Akkor eljártunk fesztiválozni / koncertekre: ezek nyilván pénzbe kerülnek, de ha nem lett volna barátnőm akkor is mentem volna, szóval nem miatta kellett fizetnem.
Eljártunk étterembe is/ fagyizni / kocsmázni / kaját szoktunk rendelni, filmezéshez stb. Ezek is pénzbe kerülnek, de szintén olyan dolgok, amelyeket nélküle is csinálok / nélküle is költök rájuk.
Külföldi utazás/ welness hétvége: ezek is pénzbe kerülnek, de utazni nélküle is utaztam, egyedül a welness hétvége ami nem lett volna ha ő nincs (engem nem nagyon érdekel az ilyen dolog).
Szóval a válaszom, hogy ingyen van egy barátnő, legalábbis nem okoz komoly plusz költséget. Olyan nővel meg nem jönnék össze soha aki elvárja, hogy drága szarságokkal halmozzam el...
Félig-meddig beismerted, hogy igazam van, hiszen a barátnőd pénzbe került.
Nincs egyetlen egy olyan párkapcsolat sem, ami ne csapolná meg a férfi pénztárcáját. Nincs egyetlen sem. Mert a nők nem fizetnek.
Hogy olcsón megúsztad, az amiatt van, hogy a nőd nem nézett ki olyan jól. Minél szebb egy nő, annál többe kerül.
A párkapcsolat üzlet. Csak a nők terjesztik az ellenkezőjét, mert szeretik a férfiakban azt az illúziót kelteni, hogy ez nem így van. A nők azok, akik szex közben eljátsszák az orgazmust is.
Az van, hogy rohadt szomorú dolog ez.
A szerelem csak hazugság, amire üzletet epítettek.
Aljas világot élünk.
Van abban valami, amit mondasz
Azért azt a felháborodást megnézném, ha itt egy nő azt tanácsolná a másiknak hogy használd ki a férfiakat 😄🤷🏻♀️ Várjatok tudom mi lesz erre a válasz. “A nők tanács nélkül is ezt csinálják” 🤡
Nyugodtan lehet ezeket a hatalmas életbölcsességeket osztogatni, csak akkor ha felmerül bennetek a kérdés, hogy vajon miért nincs társatok, akkor lehet nem feltétlen a nők hatalmas elvárásait kene felhozni erre, hanem magatokba nézni, de nem lesznek illúzióim úgysem fogtok, továbbra is a nők lesznek a hibásak. Legyenek 🤷🏻♀️ Nem velünk csesztek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!