Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi pénzben van benne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzben van benne egy csinos barátnő, úgy általában?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnek.
2022. febr. 21. 11:03
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
88%

Exemet csinosnak tartottam. Számomra az volt.

Mennyibe került? Én nem éreztem úgy, hogy bármennyibe is került volna.

Ajándéknak általában valami kézzel (általam) készített dolgot adtam, filléres megoldás és sokkal személyesebb mint venni valami szart.

Programok között szerepelt túrázás, kutyasétáltatás, biciklizés, tollaslabdázás stb. ezek mind szinte ingyenes dolgok.

Akkor eljártunk fesztiválozni / koncertekre: ezek nyilván pénzbe kerülnek, de ha nem lett volna barátnőm akkor is mentem volna, szóval nem miatta kellett fizetnem.

Eljártunk étterembe is/ fagyizni / kocsmázni / kaját szoktunk rendelni, filmezéshez stb. Ezek is pénzbe kerülnek, de szintén olyan dolgok, amelyeket nélküle is csinálok / nélküle is költök rájuk.

Külföldi utazás/ welness hétvége: ezek is pénzbe kerülnek, de utazni nélküle is utaztam, egyedül a welness hétvége ami nem lett volna ha ő nincs (engem nem nagyon érdekel az ilyen dolog).

Szóval a válaszom, hogy ingyen van egy barátnő, legalábbis nem okoz komoly plusz költséget. Olyan nővel meg nem jönnék össze soha aki elvárja, hogy drága szarságokkal halmozzam el...

2022. febr. 21. 13:11
 32/44 anonim ***** válasza:
0%
#31 Jo, de te Chad vagy :)
2022. febr. 21. 13:14
 33/44 A kérdező kommentje:

Félig-meddig beismerted, hogy igazam van, hiszen a barátnőd pénzbe került.

Nincs egyetlen egy olyan párkapcsolat sem, ami ne csapolná meg a férfi pénztárcáját. Nincs egyetlen sem. Mert a nők nem fizetnek.

Hogy olcsón megúsztad, az amiatt van, hogy a nőd nem nézett ki olyan jól. Minél szebb egy nő, annál többe kerül.

A párkapcsolat üzlet. Csak a nők terjesztik az ellenkezőjét, mert szeretik a férfiakban azt az illúziót kelteni, hogy ez nem így van. A nők azok, akik szex közben eljátsszák az orgazmust is.

2022. febr. 21. 13:19
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
#33 Jo es most mivan? Ez nyilvanvalo h a no penzbe kerul, az h melyik mennyibe az viszont nagy szorast mutat.
2022. febr. 21. 13:20
 35/44 anonim ***** válasza:
86%
Maximum veled játsszák el az orgazmust mert béna vagy:D de szerintem te még nő közelében sem voltál.
2022. febr. 21. 13:23
 36/44 A kérdező kommentje:

Az van, hogy rohadt szomorú dolog ez.

A szerelem csak hazugság, amire üzletet epítettek.

Aljas világot élünk.

2022. febr. 21. 13:23
 37/44 anonim ***** válasza:
9%
#36 Ha ez megnyugtat leteznek mas hazugsagok is a vilagban. Ez csak az 1ik a sok kozul. Megoldas: ne legyel szerelmes, hasznald ki a naiv csajokat, halmozd a puncikat, ehhez pedig nezzel ki jol es keress jol. Az elet egy kompetitiv tarsasjatek, megha sokszor kooperativnak is hazudjak.
2022. febr. 21. 13:25
 38/44 A kérdező kommentje:

Van abban valami, amit mondasz

2022. febr. 21. 13:27
 39/44 anonim ***** válasza:
86%

Azért azt a felháborodást megnézném, ha itt egy nő azt tanácsolná a másiknak hogy használd ki a férfiakat 😄🤷🏻‍♀️ Várjatok tudom mi lesz erre a válasz. “A nők tanács nélkül is ezt csinálják” 🤡

Nyugodtan lehet ezeket a hatalmas életbölcsességeket osztogatni, csak akkor ha felmerül bennetek a kérdés, hogy vajon miért nincs társatok, akkor lehet nem feltétlen a nők hatalmas elvárásait kene felhozni erre, hanem magatokba nézni, de nem lesznek illúzióim úgysem fogtok, továbbra is a nők lesznek a hibásak. Legyenek 🤷🏻‍♀️ Nem velünk csesztek ki.

2022. febr. 21. 13:37
 40/44 A kérdező kommentje:
Semmi újat nem mondtál 39-es, csak azt lapátoltad ide, amit a női magazinok meg a női pszichológusok elmondanak. Gondolom mondanom sem kell, hogy ez bullshit. Légyszíves ne itt oszd az észt. Bár nem fűzök nagy reményeket ahhoz, hogy ennek a kérdésemnek eleget teszel, a nők ugyanis nehezen veszik, amikor nem fogadják el a tanításaikat.
2022. febr. 21. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!