Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általában azokban csalódunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában azokban csalódunk, akik szimpatikusak?

Figyelt kérdés

Eddig szinte - egy múltbéli kivételtől eltekintve, akivel habár összejött a kapcsolat nem volt hosszúéletű, mert benne is csalódtam fél év után - mindig azokban a lányokban csalódtam személyiség tekintetében, akik nekem nagyon tetszenek.

Szerintetek adjam alább az igényeimet és kezdjek egy olyan lánnyal kapcsolatot, aki tényleg érdeklődik irántam, de számomra egyáltalán nem szimpatikus, nem fog meg benne semmi, ha a szemébe nézek?

2017. dec. 9. 22:20
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Azokban csalódunk, akik elé elvárásokat támasztunk. Valójában nem is az ember a csalódásuk tárgya, hanem hogy nem felelt meg az elképzeléseinek, elvárásainak. Ha nem támasztasz elvárásokat, akkor nem is fogsz csalódni. Sose csalódtam soha az életben még, mert senki elé nem támasztottam elvárásokat.
2017. dec. 9. 22:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Itt azért nagy volumenű életbeli döntéshelyzetekről beszélek, amelyeket egy-két barátnőm elég éretlenül kezelt és hét szentség, hogy az emberek többsége kiakadt volna rajta. Ezt értettem személyiség alatt, és nem azt, hogy pl. ordít, ha bogarat lát, vagy más fura szokás, amiken a mai társas kapcsolatokban fel tudják húzni magukat..
2017. dec. 9. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát a kérdés kifejtését nem értem, hogy kezdjél e olyan lánnyal kapcsolatot, aki tényleg érdeklődik irántad. Miért kezdenél olyannal aki nem érdeklődik?

Egyébként meg, az hogy nem fog meg ha a szemébe nézel meg a nem szimpatikus két külön dolog. Ha egyáltalán nem szimpi, ne kezdj bele, ha nem fogott még meg, de szimpi, és érdeklődik irántad, adhatsz randiesélyt

2017. dec. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!